Felfoghatatlan gyász: egy 10 éves kislány halt bele a koronavírusba





Egyetlen gyermeküket veszítették el, képtelenek feldolgozni a történteket a szülők, akik az iskolát hibáztatják, hogy gyermekük elkapta a koronavírust.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.07.
tragédia

Összetört a szívük a szülőknek, miután lányuk, a 10 éves Teresa Sperry elkapta a koronavírust az iskolában, akinek szervezete nem tudta legyőzni a vírust és belehalt a fertőzésbe.

A szülők teljesen értetlenül állnak az eset előtt, mivel kiderült, hogy a kislány, mielőtt elkapta a betegséget, az osztályfőnöke őt nevezte ki, hogy kísérje az iskolai védőnőhöz azokat a társait, akik rosszul érzik magukat – írta meg a Daily Star.

Pár nappal a kinevezése után Teresán is mutatkozni kezdtek a koronavírus tünetei, akinek nagyon hamar változott kritikussá az állapota és alig 6 nappal később el is hunyt.

A lap információi szerint a szülőket nem értesítették a lány feladatköréről, csupán a halála után szereztek róla tudomást. Az intézmény állítása szerint Teresa nem került kapcsolatba covidos diákkal, de a szülők szerint az iskola hibázott, akik nem jelentettek semmilyen koronavírusos esetet az egészségügyi hatóságoknak.

„A világjárvány idején egy gyereknek kell az ápolónőhöz vezetni beteg társait? Ez őrültség! Ha bárki megkérdezett volna vagy tájékoztatott volna, nemet mondok erre. Az állítás, miszerint Teresa nem találkozott koronavírusos diákkal nem állja meg a helyét. Honnan tudják, hogy ki körül volt, amíg a nővérszoba előtt várt? Nem nézték meg a kamerákat” – mondta értetlenül a gyászoló apa.

Teresa édesanyja, Nicole a közösségi oldalán osztotta meg fájdalmát, aki szerint lánya még ma is élhetne, ha a szülők nem küldenék iskolába beteg gyermeküket. Bejegyzéséhez hozzátette, rendkívül nagyot csalódott az oktatási intézményben is, akik még fel sem hívták a családot, hogy részvétet nyilvánítsanak elhunyt lányuk miatt.





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás