Gulyás Márton beismerte, hogy a támogatói között van Soros György





Gulyás Márton a Partizán műsorában beszélt arról, hogy bevételeik felét nagy adományok, donorok, adott esetben nemzetközi pályázatokból szerzett finanszírozási források teszik ki, és azt is elmondta, hogy kár lenne tagadni, hogy a sor végén felbukkan Soros György. Azonban fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy náluk tartalmi döntéseket csak a stáb hozhat meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.03.19.
Soros György támogatás

Ez egy drága műfaj

 – ismerte el Gulyás Márton abban a hatórás interjúban, amiben tőle lehetett kérdezni, és amiben a támogatóiról is beszélt. Mint fogalmazott: „közéleti videót csinálni olyan, hogy arra nem jön se hirdető, se szponzor.”

A műsorvezető kitért arra is, hogy milyen amerikai szervezetektől kaptak pénzt. A műsor egy pontján az egyik kérdező viccből felvetette, hogy Sorostól is kaptak-e, mire Gulyás úgy reagált: tőle így konkrétan nem, de mint mondta, kaptak olyan pénzeket is, amelyek Soroshoz köthetők. Mint fogalmazott, tehát végső soron ott van a sornak a végén Soros György is, ezt kár eltagadni.

Soros György, George Soros, AFP
Gulyás Márton beismerte: tulajdonképpen Soros György támogatja őket  Fotó: AFP

A műsorvezető ugyanakkor megnyugtatta a nézőket, hogy náluk tartalmi döntéseket csak a stáb hoz, nem a donorok – idéz a műsorból a Pesti Srácok.

Nálunk tartalmi döntéseket csakis a stáb hozhat meg

– hangsúlyozta. Egy másik kérdésre válaszolva hozzátette: szerinte nem lehet piaci alapon finanszírozni, amit csinálnak.

– Ha csak ez az este piaci alapon lenne finanszírozva, akkor nem lenne zenekar, nem lenne élő közönség. Lenne két kamera és mögöttünk a szponzor – részletezte Gulyás Márton.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás