Ananászlevet ivott foghúzása előtt a tini lány: elképesztő, mi történt vele ez után





Az interneten látta a trükköt, gondolta, kipróbálja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.05.
trükk

Az interneten látta a trükköt, majd maga is megosztotta a tapasztalatait egy fiatal floridai lány. Mackenzie bölcsességfog-húzásra készült, ezért elhatározta, hogy megiszik az előző nap annyi ananászlevet, amennyit csak bír. Vett hát olyat, ami sem hozzáadott cukrot, sem mesterséges adalékokat nem tartalmaz és elkezdte szürcsölgetni. Összesen nagyjából 1,9 litert ivott meg a műtét előtti nap, és láss csodát: a kicsinek nem mondható műtét másnapján már szinte el is múlt a duzzanat az arcáról, és a fájdalom sem volt olyan erős, mint egy ekkora beavatkozásnál az várható volna.

Mackenzie-nek ráadásul az összes, vagyis mind a négy bölcsességfogát egyszerre szedte ki az orvos, ami önmagában is kínzás, ráadásul volt olyan, amelyik nem is volt hajlandó kijönni egyben. Azt az orvosának össze kellett törnie a szájában és apró darabokban kiszedni.

A harmadik napra a teljes duzzanat lelohadt az arcáról és fájdalmat sem érzett.

A videó végén egy fogorvos mondja el a miértet: az ananászlé valóban segít egy ilyen műtét utáni felépülésben, ugyanis tartalmaz egy olyan enzimet, ami lehúzza a duzzanatot és a véraláfutásokat.

(via)





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás