RETRO RÁDIÓ

Elköltözött a járvány miatt Vincze Lilla, mutatjuk, hová!





Az énekesnő jelenleg nem lát más kiutat a járványhelyzetből, mint az oltás. A sztár már megkapta mind a két adag vakcinát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.25.
oltás

A pandémiás időszak alatt is megőrizte a pozitív életszemléletét Vincze Lilla. Bár koncertek hiányában rengeteg ideje felszabadult az elmúlt bő egy évben, addig sem búslakodott, sőt hátat fordított a fővárosnak.

Vidékre ment

A sztár ideiglenesen leköltözött a Balatonhoz, és idejét azoknak a hobbiknak szentelte, amikre az elmúlt években nem volt ideje.

– Az elmúlt időszakban a járvány miatt igyekeztem minél kevesebb emberrel találkozni, a zenére koncentráltam és a tanulásra. Például a Balatonra is elhoztam a gitáromat, de nyelveket is elkezdtem tanulni, olvastam, filmeket néztem és olyan témáknak is tüzetesebben utánajártam, mint a csillagászat vagy az űrkutatás. A karantén alatt főként ez inspirált. Persze Morzsi kutyámról sem szabad elfeledkezni, vele egyetlen nap sem lehet unalmas, mindig mozgásban tart – árulta el Lilla, aki hamarosan visszatér a fővárosba.

Lilla kirobbanó formában várja a nyarat (Fotó: Metropol/Csányi Kriszta)

Mértékletességre int

Az EmeRTon-díjas énekesnő már nagyon várja, hogy minden visszatérhessen a régi kerékvágásba. A mértékletességet nagyon fontosnak tartja, illetve a koronavírus elleni védőoltást is.

Jelenleg nem látok más kiutat a járványhelyzetből, csak az oltást. Hiszek az orvosok szakértelmében, én is megkaptam már mindkét oltásomat, és lekopogom, nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. Bízom benne, hogy szép lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, újra élvezhetjük a szabadságunkat és együtt énekelhetünk a koncerteken. Ehhez pedig fontos a mértékletesség, visszafogottság és a beoltottak számának növekedése – fogalmazott Lilla.

Próbákra jár

Lilla már nagyon várja, hogy együtt muzsikálhasson csapatával a közönség előtt is. Ha minden jól megy, erre már nem is kell sokat várnia, ugyanis már készül a júniusi fellépésekre.

– Abban biztos vagyok, hogy ez a nyár még más lesz, de bízom abban, hogy mértékletesen így is visszatérhet az élet. A júniust már nagyon várjuk a zenekarommal, hiszen a jelenlegi állás szerint újra színpadra állhatunk, de semmit sem szeretnék elkiabálni. Ahogy eddig is, mi készülünk és gyakorolunk, hiszen a zene volt a terápia számunkra az elmúlt egy évben is – tette hozzá az énekesnő.

 





Ezeket olvastad már?
Az 57 éves Salma Hayek bikiniben mutatta meg az észveszejtően tökéletes testét, nem találunk szavakat

Az 57 éves Salma Hayek bikiniben mutatta meg az észveszejtően tökéletes testét, nem találunk szavakat

Beolajozott testtel tárta szét a lábát az Exatlon dögös sztárja

Beolajozott testtel tárta szét a lábát az Exatlon dögös sztárja

Pikáns botrányba keveredett Taylor Swift: Intim képek árasztották el róla a netet

Pikáns botrányba keveredett Taylor Swift: Intim képek árasztották el róla a netet

Iszonyú fájdalom: Halva született a Kémkölykök sztárjának babája

Iszonyú fájdalom: Halva született a Kémkölykök sztárjának babája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás