A legromantikusabb leányálom vált valósággá Vajna Tímea számára csütörtökön, amikor Santa Barbara egyik legelegánsabb tengerparti hoteljében, a Rosewood Miramar Beach-ben féltérdre ereszkedve feleségül kérte régi-új szerelme, Zoltán. A fiatal férfi semmit sem bízott a véletlenre, a gyűrűt szakemberrel választotta ki, melynek az értéke hazai ékszerészek szerint valahol tíz- és húszmillió fo­rint körül mozog.

A gyémántok értékét az úgynevezett 4c határozza meg: 1. Colour, azaz a szín, 2. Clarity, azaz a tisztaság, 3. Cut, azaz a csiszolás 4. Carat, azaz a karátsúly. Ennek alapján, Tímea gyűrűjét nézve, ami egy 2–2,5 karátos kő lehet, inkább a felső kategóriába sorolnám, vagyis a húszmil­lióhoz közelebb – mondta a Bors megkeresésére egy neve elhallgatását kérő elismert budapesti ékszerész.

Ebben az óceánparti luxusszállodában romantikázott a pár (Fotó: Rosewood Hotels)

Ha ez nem lenne elég, a szerelmes férfi egy üveg különleges bort is rendelt, a választása pedig a kiváló ízlését dicséri, ugyanis egy üveg Romanee Conte 1973-as Grand Cru Burgundy bort bontattak fel. A Franciaországból származó nedű üvegenként egymillió forintba kerül, de ez csak a beszerzési ára, még nem számoltuk, hogy átrepültetik az Atlanti-óceánon, illetve a luxusszálloda tetemes hasznát is érdemes hozzácsapni az árhoz, vagyis legalább a duplája, ha nem a triplája, ha az ember kikéri a pin­cértől. A szerelmesek vacsoráját egyébként a Michelin-csillagos séf, Massimo Falsini varázsolta az asztalra, így lett tökéletes az este.

Ennek a francia Burgundy vörösbornak csak a beszerzési ára 1 millió forint – egy amerikai étteremben ennek a dupláját is elkérik a palackjáért (Fotó: Instagram)

Vajna Timi nem is bírta magában tartani a boldogságát, az Instagram-oldalán kürtölte vi­lággá a nagy hírt: eljegyezték. A hír­re nagyon sokan gratuláltak, köztük Tímea barátnői is, akik pontosan tudják, hogy milyen rögös út vezetett el idáig.

Timi és Zoltán másfél éve tartó kapcsolata nem csak boldogságról szólt, sokszor bizony ve­szekedtek is. Hol szakítottak, aztán megint kibékültek egymással. Volt, hogy a fiatal férfi titokban repült Timi után Amerikába, csak hogy kibéküljenek egy összeveszés után.

A pár úgy turbékol, akárcsak a fiatal tinédzserek (Fotó: Instagram)

A kapcsolatukat Timi családja sem nézte jó szemmel, a modell nagymamája például minden követ megmozgatott, hogy ne házasodjanak össze.

Sok férfi a vagyonára pályázik, csak az unokám jóhiszemű, bő­kezű, és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol tőlem, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől és mindenkitől. (…) Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát” – nyilatkozta Marika néni idén tavasszal a Borsnak.

De hiába a család el­lenállása, a rosszmájú megjegyzések a közösségi oldalakon, a szerelem ezúttal is győzött! Zoltán nem adta fel, a kitartása pedig meghozta a gyümölcsét.

Hogy a páros pontosan mikor tervez egybekelni, arról még nincsenek információk, Timi egyelőre nem beszél erről. Kerestük a modell családját, a nagymamáját, az édesanyját és a testvérét, Palácsik Lillát is, de a família egyetlen tagja sem vette fel a telefont, hallgatásba burkolóztak.