Hiroval készített közös új dalával robbantott egy újabb bombát a rajongók között Tóth Andi. A Félember című számban sokak észrevétele szerint Andi Tóth Gabi hangján énekel. Egyesek azzal próbálják védeni Andit, hogy vélhetőleg hamarabb elkészült már a dal és a videó klip, minthogy elkezdődött volna a vitájuk. Néhány kommentelő összeesküvés elméletei szerint azonban Andi szándékosan énekel kolléganője stílusában és hangszínében, hogy megmutassa tehetségét.

Fotó: BORS

„Csak szerintem énekel Tóth Andi direkt Tóth Gabi hangján? Hogy evvel is odaszúrjon Gabinak, hogy ilyet is tud, vagy csak túlgondolom?” – érkezett egy komment, amire a Bors figyelt fel. „Azt nem tudom, hogy direkt csinálta-e, de nekem is nagy a hasonlóság a két hangszín és énektechnika között. Bár lehet, csak a dal kívánta ezt meg”– válaszolt egy másik rajongó. Az új szám egyébként hatalmas népszerűségnek örvend, máris bekerült a felkapott videók közé! Íme:

Mint ismert vitájuk akkor robbant ki, amikor Gabi egy fotó kapcsán egy elég erős kritikát fogalmazott meg kolléganőjével szemben. Ugyanis nem tartotta példamutatónak, hogy a reggeli mellé tequilás kávét reklámoz. Már csak azért sem, mivel Andit inkább a fiatal korosztály követi, aki pedig a nyilvánosság bevonását választotta ahelyett, hogy a zárt csoporton belül válaszolt volna.