RETRO RÁDIÓ

Ezt nem gondoltuk volna: ide megy először Pachmann Péter, ha ennek az egésznek vége





A koronavírus elleni oltás beadására buzdít Pachmann Péter. A TV2 műsorvezetője már megkapta az első adag vakcinát.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.04.27.
jövőbe tekint

Maximálisan oltáspárti embernek tartja magát Pachmann Péter. A TV2 Mokka című reggeli műsorának műsorvezetője szerint nagyon fontos, hogy megfelelő módon védekezzünk a koronavírus ellen.

Édesanyja tanácsait követi

– Két fontos pont van az életemben, ami miatt megkerülhetetlen téma számomra a koronavírus elleni oltás. Egyrészt minden reggel, a Mokka műsorvezetőjeként beszélgetek országos hírű virológusokkal, orvosokkal, Merkely Béla professzor úrral, dr. Szlávik Jánossal és számos szaktekintéllyel a koronavírus kapcsán. Immár több mint egy éve nem telik el úgy reggel, hogy ne a koronavírus lenne a fő témakörünk, legalább két három szakember mindig meglátogat bennünket. A fennmaradó műsoridőben pedig a többi vendégünkkel is felmerül a koronavírus és az oltás kérdése. A másik fontos pont édesanyám, aki közel ötven éven keresztül dolgozott az egészségügyben, és nap mint nap hallottam tőle, hogy mennyire fontos a betegségek megelőzése vitaminokkal, gyógyszerekkel, esetleg oltással. Mindezek fényében maximálisan oltáspárti vagyok, és mindenkit csakis arra tudok biztatni, hogy éljenek a vakcina nyújtotta védelemmel, mert ez az egyetlen mód, hogy legyőzzük a koronavírust!

Nem válogatott

A műsorvezető már megkapta az első AstraZeneca-vakcinát.

Én úgy voltam vele, hogy mindegy, melyik oltást kapom meg, ha sorra kerülök, csak védve legyek. Ezt a vakcinát ráadásul két hete, pont abban az időszakban adták be nekem, amikor felröppentek olyan hírek, miszerint ez a típusú védőoltás nem biztonságos, vérrögösödést vagy halált okozhat. Az orvosom megnyugtatott, hogy ez nincs így, és valóban nem volt semmiféle panaszom az oltakozás után.

Egységben az erő

Pachmann már nagyon várja, hogy legyűrjük a vírust, amit szerinte csakis összefogással, politikai hovatartozástól függetlenül lehet elérni.

– Mi minden reggel arra próbáljuk biztatni a nézőket a Mokkába vendégül hívott szakemberek segítségével, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat. Ez a vírus más, mint az eddigiek, ilyen helyzetben talán még sosem volt az emberiség. Ha széthúzunk, nem győzhetünk.

(Fotó: Facebook)

Koncertre menne

A TV2 műsorvezetője már azt is tudja, mi lesz az első dolga akkor, amikor vége lesz a járványnak.

Ha visszaáll az élet a rendes kerékvágásba, akkor biztos, hogy koncertekre megyek majd a nagyfiammal! Néhány éve én vezettem be őt a rockzene világába, és ez amolyan igazi apa-fia program közöttünk. Amikor autóval elmegyünk egy-egy budapesti szórakozóhely előtt és látjuk a „Zárva” táblát, mindig elszorul a szívünk, de bízom benne, hogy hamarosan újra kinyithat minden.





Ezeket olvastad már?
Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás