RETRO RÁDIÓ

Hihetetlen fotók! Íme Marsi Anikó és új szerelme forró pillanata a TV2 székháza előtt





Szintet lépett a kapcsolatuk, Marsi Anikó immáron a kollégái előtt is bevállalja, fülig szerelmes. Hétfőn mindenkinek egyesével mutatta be a munkahelyén az új választottját, aki mellett szemlátomást teljesen kivirult. A Borsnak sikerült lefotóznia a turbékoló párt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.10.
szerelem

A Bors fotósának sikerült elkapnia a romantikus pillanatot, ahogy Gábor gyengéden megcsókolja a kedvesét, mielőtt egy pár órára különválnak. A műsorvezető adásba ment, addig – a hírek szerint – a közelben várakozott a kedvese, hogy együtt menjenek haza.

Átlagos hétfő reggelnek indult a tegnap a TV2 Róna utcai épületében. A Tények szerkesztőségében a munkatársak a hétvégi élmények megbeszélése közben készültek a napi hírek feldolgozásához. Marsi Anikó is dolgozott ezen a napon, mint mindig, most is pontosan érkezett, a belépője azonban mindenki számára emlékezetes marad: nem egyedül érkezett. A szőke híradós mosolyogva lépett be az irodába, az oldalán az új szerelmével, Gyarmati Gáborral, akivel igencsak sokat szerepeltek az újságokban az elmúlt időszakban.

Fotó: Bors

A Blikk hétfő írt arról, hogy „Már családtagnak számít” az új férfi Anikó életében, hiszen Gábort bemutatták Anikó és Palik László közös fiainak is.

Hogy a szerelmesek mennyire komolyan gondolják a viszonyt, azt jól mutatja, hogy a családi bemutatás után most sor került a nagy lépésre: Anikó a kollégákkal is bemutatta a választottját.

Ez nyilvánvalóan több, mint egy futó kaland – mondta a Borsnak Anikó egyik kollégája. – Az ember nem visz be akárkit a munkahelyére… Ez már olyan fokú bizalomról árulkodik, hogy biztosan lehetünk benne, Ancsi hosszútávra tervez.

A szemtanúk beszámolója szerint egyébként, amikor Anikó és Gábor belépett a szerkesztőségbe, egy pillanatra teljesen csend lett, de aztán másodpercek alatt oldódott a hangulat, hiszen Anikóról messziről látszott a boldogság. Mindenki barátságosan fogadta őket.

Miután a szerelmesek megsétáltatták Ropi kutyát, egy csókkal búcsúztak egymástól a TV2 bejáratánál (Fotó: Bors)

Nyilván Ancsi nem szerette volna, ha a háta mögött sugdolóznak róla, főleg azok után, hogy paparazzo képek is megjelentek róluk – magyarázta a kolléga, majd hozzátette: – Úgy érzem, azért ejtette meg ezt a bemutatást is, mert ezzel is legalizálja a kapcsolatukat. Ha már mindenki ismeri Gábort, nem kell attól tartaniuk, hogy lesifotósok vadásznak rájuk. Egy idő után mindenki számára természetes lesz a párosuk látványa. Egy közszereplő számára ez óriási könnyebbséget jelent a hétköznapokban. Gábor egyébként már többször járt a TV2 épületében, hol reggel várta Anikót, hol este, vagyis többen találkozhattak már vele, a bemutatkozásra mégis mostanáig kellett várni.

Marsi Anikóval ellentétben Palik László nem keresi a nyilvánosságot, sem az elválásról, sem az új kedveséről. Máig nem tudni, hogy az Exatlon egykori versenyzőjével, Cservenák Alexandrával van együtt, vagy azzal a barna hajú nővel, akit lapunk olvasója fotózott le a Városligetben.





Ezeket olvastad már?
Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Fájdalmas vallomás: kiszakadt a csinos tévés dobhártyája

Fájdalmas vallomás: kiszakadt a csinos tévés dobhártyája

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás