Hónapok óta Meghan és Harry viszálya a téma a brit királyi családban, és az egész világban. De nem csoda, hiszen a páros egy botrányos videóban tárta fel a családdal kapcsolatos problémáit.

Ezek a mondatok viszont azonnal elkezdtek ártani a királyi család nevének, így a britek nagy része is megvetően figyeli Harryék minden lépését.

Kemény becenevet kapott Meghan Fotó: Northfotó

Meghan az állítások alapján már a palotába érkezésétől kezdve azonnal reformokat szeretett volna, de az udvar tagjai ezeket nem fogadták tárt karokkal. A feszültség pedig folyamatosan csak nőtt és nőtt, de az egyértelmű volt, hogy Meghan nagyon határozott nő és tudja mit szeretne.

A becenév

Károly herceg Tungstennek, vagyis volfrámnak hívja Meghant, hiszen ez a legkeményebb fém, amit a természetben találni lehet.

Sok minden nem tetszik Károly hercegnek

A gyűrűződő botrány és persze a Megxit sem tetszik Károly hercegnek, de források szerint Meghannel nincsen különösebb problémája, így a mai napig megmaradt a különleges becenév, hiszen a hercegné személyiségét továbbra is tiszteli Károly.

A különleges névválasztásról Christine-Marie Liwag Dixon beszélt egy talkshow-ban. A tudásában meg lehet bízni, hiszen királytudósítóként elég sokféle információval rendelkezik az udvarról.