RETRO RÁDIÓ

Párjával együtt került veszélybe a Jóban Rosszban sztárja





A jóképű színész és kedvese komoly veszélybe került SUP-ozás közben. Arra azonban nem számítottak, hogy a vihar a magyar történelem egyik legvitatottabb beszédének színhelyére sodorja őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.06.
A nap döbbenete

Sokszor mondjuk, hogy véletlenek nincsenek, ezt erősíti meg Szőke Richárd esete is. A 28 éves színész a közelmúltban fejezte be az Elk*urtuk című film forgatási munkálatait, de a sors furcsa fintorának köszönhetően Ricsi még közelebb került a történethez és a 2006-os politikai botrány legfőbb színhelyéhez.

Pihenésnek indult

– Két éve SUP-ozunk a kedvesemmel. A színészi munkáim mellett végre volt egy kis időm, és lementünk Balatonszemesre, hogy lazítsunk egy kicsit. Felfújtuk a deszkát, és elindultunk befelé a Balatonba. Egyre beljebb sodródtunk, amikor hirtelen jött a vihar. A párom megijedt az egyre durvábban hullámzó víztől, ezért gyorsan elindultunk kifelé. Rengeteget sodródtunk Szemestől, de észrevettünk egy kis mólót, úgyhogy célba vettük azt – mesélte.

A színész és kedvese a híres kormányüdülő előtt (Fotó: Szőke Richárd)

Kietlen birtok

Ricsi és kedvese fürdőruhában és mentőmellényben menekültek ki a vízből, Ricsi egy szerencsétlen véletlen miatt sérülést szenvedett.

– Köveken másztunk ki, annyira a nyakunkon volt a vihar, a lábam meg is sérült a mászás közben. Sehol nem láttunk senkit, csak egy kis lepukkant szállodát, minigolf- meg focipályával. Leraktuk a – Nem tudtuk pontosan hol vagyunk, a kerítésen se tudtam átmászni. Egyszer csak megláttunk a bódét egy őrrel. Azt hittük itt a segítség, de akkor vettük észre, hogy ez csak egy faragott szobor.

Ide sodorta őket a vihar, ezen a területen hangozott el a híres beszéd (Fotó: Szőke Richárd)

Mókás sors

A párt végül egy arra járőröző férfi mentette meg, aki azt a meglepő tényt is elárulta Ricsiéknek, hol is vannak ők most egészen pontosan.

– Egy biztonsági őr tekert arra, miután lecsendesedett a vihar. Meglepődött, hogy mit keresünk itt, ugyanis ez egy lezárt magánterület, ahova belépni tilos. Megkérdeztük, hol vagyunk, mire ő közölte: Balatonőszödön. Ahol elhangzott 2006-ban Gyurcsány Ferenc beszéde? Helyeselt az őr. Szóhoz sem jutottam! Elmeséltem neki, hogy mekkora véletlen ez, ugyanis pont az őszödi beszédet és annak hatását feldolgozó politikai krimiben, az Elk*rtuk című filmben játszom, Bánovits Vivianne és Mózes András mellett. El sem akarta hinni, amit hallott! Nagyon segítőkész volt, kiengedett minket, majd végül a Balatonszemesig tartó 3 kilométert sérülten, mezítláb kellett megtennem.





Ezeket olvastad már?
Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás