RETRO RÁDIÓ

Kiderült, ez hozta össze az Elk*rtuk főszereplőit

A közös éjszakázás hozta össze a TV2 sztárjait, akik az Elk*rtuk című film forgatásán lett igazi barátok és mára már szinte elválaszthatatlanokká váltak.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.06.28. 15:30
A nap öröme

Új sztárbarátság született az idei év legjobban várt filmjének, az őszödi beszédet feldolgozó Elk*rtuk című játékfilm forgatásán. Az alkotás két főszereplője, Bánovits Vivianne és Szőke Richárd - bár egy iskolába járt és ugyanaz volt az osztályfőnökük -, a film forgatásán találkoztak csak először.

Vicces fiú

„Közös osztályfőnökünk volt a Pesti Magyar Színiakadémián, amikor én végeztem akkor jött Ricsi a suliba. Most dolgoztam először együtt, elég friss a kapcsolatunk, de kiváló partnert, melegszívű srác, aki odafigyelt rám. Nagyon jó tanácsot adott nekem, ugyanis sokat forgattunk éjszaka és mindig volt egy holtpont, amikor el akartam aludni. Viccekkel ébresztett fel és így kibírtam a reggelig tartó munkát” – mesélte a Mintaapákból ismert Vivi.

Pillanatok alatt jóban lett Ricsi és Vivi Fotó: Megafilm

Szerető bátyó

Ricsi Vivi bátyját alakítja a Megafilm 800 millió forintos független produkciójában, aki saját bevallása szerint igazi védelmező tigrisként lát. Ez a mentalitás nem is állhatna közelebb a jóképű színészhez, aki a való életben is egy igazi családcentrikus férfi.

„Én vagyok a legidősebb a családunkban és két húgom van. Sokszor van konfliktus, amikor úgy érzik, próbálok túlságosan beleszólni az életükbe, jó bátyóként megóvni őket mindentől. Természetesen testvérként nagyon szeretjük egymást” – mesélte a Jóban Rosszban színésze.

Hosszú éjszakákon át forgatták az Elk*rtuk című filmet Fotó: Megafilm

Kemény csaj

A Rékát alakító Vivianne is komoly kiképzést kapott gyermekkorában, ugyanis neki pont két fiútestvére van.

Van egy bátyám és egy öcsém, velük nőttem fel, szóval mindkét oldalról kaptam a megfelelő kiképzést. A munka során sokat tudtam táplálkozni a bátyámmal való kapcsolatommal. Nagyon megkeményítettek, főleg hogy a fiúknak ugye fiú barátaik voltak és ők mindig nálunk voltak. Volt, hogy 8-10 fiú volt a lakásban és egy szem lányként próbáltam velük játszani, lövöldözős meg bunyós játékokat játszani” -mesélte Vivi, aki azt is elmondta, mi a közös benne és a karakterében.

„Réka is egy ilyen ambiciózus lény, mint én, akinek fontos a munkája és szeretne abban a legjobban teljesíteni. Sokszor háttérbe szorítja a családját, nálam ez nem féltetlenül van így, számomra fontosak a szeretteim, a belső köröm.”

Ezeket olvastad már?
Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Hatalmas örömhírt osztott meg Varga Viktor, ennél boldogabb nem is lehetne

Hatalmas örömhírt osztott meg Varga Viktor, ennél boldogabb nem is lehetne

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás