RETRO RÁDIÓ

Hatalmas boldogság! Ezekhez a sztárokhoz érkezett 2020-ban a gólya





A haza sztárvilág idén is rengeteg cuki babával bővült, akik azóta is bearanyozzák szüleik mindennapjait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.28.
babák

Kulcsár Edina

A 30 éves egykori szépségkirálynő és férje, Csuti első gyermeke 2018 szeptemberében született meg. Bár a házaspár nem tervezte az újabb babát, Medox első szülinapján Edina már várandós volt egy kislánnyal.Nina idén áprilisban látta meg a napvilágot, az édesanya pedig most is császármetszéssel szült. A szülők nem terveznek harmadik gyermeket, úgy érzik, így kerek az ő kis családjuk.

Fotó: Metropol

Tatár Csilla

A 37 éves műsorvezető is tavasszal adott életet második gyermekének. Csilla mindig is kétgyermekes édesanyaként képzelte el magát, ezért férjével újra próbálkozni kezdtek. Két vetélés után fogant meg Mimi Elza, akit természetes úton hozott világra édesanyja. Csilla tartott a szüléstől, hiszen Milán születése se volt komplikációmentes. Félelmei azonban alaptalanok voltak, kislánya könnyen és gyorsan világra jött.

Király Viktor

A 36 éves énekes és felesége, Anita egy éve jelentették be, hogy összeházasodtak és gyermeket várnak. A pár kisfia, Kolen a vártnál pár héttel korábban, 50 centivel és 2,55 kilóval született meg májusban. A kismama egy rutinvizsgálatra érkezett a kórházba, ahol néhány óra múlva már a karjaiban tarthatta gyermekét. Viktor a szülés előtt aggódott amiatt, hogyan tud majd az első hetekben otthon maradni a baba születése után, a járványhelyzet azonban ezt a problémát megoldotta.

Fotó: Cser Dániel

Köböl Anita

A 36 éves műsorvezető régóta vágyott már az anyaságra, ezért hatalmas boldogság volt számára, mikor pozitív lett a terhességi tesztje. Határtalan örömét azonban beárnyékolta az, hogy párja nem szeretett volna édesapa lenni, ezért arra kérte Anitát: vetesse el a babát. A kismama határozottan elutasította a kérést, így végül egyedülálló édesanyaként vállalta kislányát. Bár sok nehézséggel szembesült a műsorvezető, mindenért kárpótolja őt Léna Janka, aki szeptember 4-én 3600 grammal 55 centivel jött a világra.

L.L. Junior

A 39 éves rapper kislánya, Lili a tragikus hirtelenséggel elhunyt Dávidka születésnapja után egy nappal, szeptember 17-én 3560 grammal jött a világra. L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga nem tervezte a baba érkezését, mégis igazi ajándékként tekintenek rá. A család legkisebb tagját a zenész nagyfia, Lacika is rajongásig imádja.

Palácsik Lilla

A fotós és férje, Visváder Tamás október 6-án lettek szülők. A kis Noah nem akart kibújni, ezért az orvosok végül megindították a szülést.

„Édes drága kisfiam! Nagyon vártunk, de most már végre velünk vagy! Először is szeretném, ha tudnád, az Anyukád egy brutál kemény nő, egy igazi amazon, egy csoda! Másodszor meg tudd, ez a föld a tiéd! Itt nincsenek korlátok, szeretném, ha nagy korodban is tudnád, hogy ezt a világot a szeretet irányítja!(...) Köszönöm az Úrnak és Lillának, hogy te vagy nekünk! Nagyon fogunk rád vigyázni, és úgy fogunk felnevelni, hogy felnőttkorodban büszke legyél ránk!” - köszöntette kisfiát a büszke apuka.

Radics Gigi

A 24 éves énekesnő és vőlegénye, Áron nem sokat vártak a családalapítással, hiszen megismerkedésük után néhány hónappal már közös gyermeküket várták. A párt is váratlanul, de annál nagyobb örömmel érte a hír. Gigi egész terhessége alatt nagyon készült a szülésre, és alig várta, hogy karjában tarthassa kislányát. Bella végül a kiírt időpontnál másfél héttel korábban érkezett. Az utolsó pillanatban a pici nyakára tekeredett a köldökzsinór, így azonnal sürgősségi császárra volt szükség. Bella szerencsére makkegészségesen született, édesanyja pedig könnyes szemmel ölelte először magához.

Fotó: Sulyok László (SULY)
Ripost.

Gryllus Dorka

A színésznő 47 évesen lett másodszorra édesanya. Dorka már lemondott arról, hogy 8 év után újra édesanya legyen, a kis Áron azonban mégis megfogant. Az édesanya mellett a szülés ideje alatt férje, Simon Kornél végig jelen volt, aki igazi hősként támogatta szerelmét. A baba néhány óra alatt, komplikációk nélkül jött a világra.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás