„Otthagyom az élő adást, ha...” – van fontosabb dolog Gönczi Gábornak a munkájánál is





Gönczi Gábor második gyermeke bármikor megszülethet. A szülők már alig várják, hogy a karjaikban tarthassák a kislányukat, s igyekeztek mindenre felkészülni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.03.
áldott állapot

Gönczi Gábor nem most fog először apai örömök elé nézni, azonban a Borsnak elárulta, hogy már nagyon izgatott, és alig várja, hogy újra átélje ezt a csodálatos élményt. A felesége várandósságát illetően minden a legnagyobb rendben van, genetikai vizsgálatokat is végeztek, hogy biztosak legyenek afelől, kislányuk teljesen egészséges. A TV2 Tények mű­sorvezetője elmondta, készen van a babaszoba, és úgy érzi, lélekben felkészült a kislányuk érkezésére.

Minden a legnagyobb rend­ben van, most már bármelyik pillanatban úgy dönthet a kislányunk, hogy elindul hozzánk. Apás szülést szeretnénk, mindképpen bent leszek a feleségem mellett, amikor világra hozza a picit. Mindegy, hol vagyok éppen, ha hívást kapok, azonnal indulok. A feletteseimmel megbeszéltem, hogy ha netán élő adás közben jön a telefon, hogy megindult a szülés, azonnal kiszaladok a stúdióból, és rohanok a feleségemhez – kezdte Gábor a lapnak, aki a feleségével együtt a termé­szetes szülés hívei, reménye­ik szerint így jöhet világra a baba.

Persze nem Gábor az egyetlen a családban, aki tűkön ülve várja a pici érkezését. Amint lehetőségük adódott erre, a kislányuk arcát meglesték többdimenziós ultrahangon keresztül.

A kisfiunk, Áron is nagyon izgatott, folyton rajzol, sok szép alkotást készített már a kishúgának, és gyakran lerajzolja őt – tette hozzá a büszke édesapa, aki a várandósság alatt hozzászoktatta a gondolathoz, hogy kishúga, és nem kisöccse születik majd.

Ildivel mindketten egyetértettünk abban, hogy a pici na­gyon hasonlít Áronra, amikor még ő volt a pocakban. Rengeteg közös vonásuk van, persze nem lehetünk biztosak abban, hogy hasonlítani fognak egymásra, hiszen a kisfiam arca is sokat változott az évek során.

Szülési szabadságra megy

Gábor elmondta, hogy a kislánya érkezését követően a feleségével együtt szülési szabadságra megy, így néhány hétig segíthet a baba körüli teendőkben. A Smile Rock Circus frontembere emiatt egy ideig nem vállal fellépéseket sem.

 





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás