Mi lesz Laci bácsi sorsa?

Az idős férfi az orvosától tudta meg, hogy egy gyógyszer mellékhatása miatt a fiatal éveitől kezdődően meddő volt, tehát András nem lehet az ő fia. Amikor erre ráébredt, a szívproblémákkal küzdő Laci bácsi rosszul lett az udvaron, majd ezt követően kórházba került. Vajon mi lesz vele a folytatásban? Javul az állapot vagy bekövetkezik a legrosszabb?

Mindenki Laci bácsiért aggódik (Fotó: TV2)

Hogyan alakulnak a szerelmi szálak?

Miután Leó és Zsóka újra egymásra talált, vajon lehet-e jövője a kapcsolatuknak, vagy Leó és Tina összejöhet még? És persze az is nagy kérdés, hogy mit szól Kornél, Zsóka ás Leó légyottjához. Meg tud bocsátani a polgármester asszonynak?

Pálfi Kata alakítja Zsókát (Fotó: TV2)

Leó és Bálint bunyózni fog?

Leót meglehetősen érzékenyen érintette, mikor szembesült azzal, hogy Tina Bálinttal vigasztalódik. Számonkéri az ügyvédet, amiért szerinte kihasználva a helyzetet, rámászott Tinára. Vajon meddig fajul a helyzet, sikerül Andrásnak megfékeznie a feldühödött férfit, vagy tettlegességre kerül sor?

Király Attila alakítja Bálintot, aki az esze mellett lehet, hogy az öklét is használni fogja (Fotó: TV2)

Megbukik-e a polgármester?

A folytatás nagy kérdései között van az is, vajon sikeres lesz-e Elemér polgármester-buktató akciója. És mindehhez esetleg köze van-e annak, hogy András egy titokzatos hívást kapott Elemértől, amikor épp Laci bácsi ágya mellett várta az orvosi diagnózist, az infarktuson átesett édesapjáról. Esetleg még az is megeshet, hogy András Elemérnek dolgozik? Az exállamtitkárnál bármi beleférhet, ha arról van szó, hogy elérje a céljait…

Meglepő fordulatokkal készül Elemér (Fotó: TV2)

Megkapja a főhős az áhított boldogságot?

De az elkövetkező részekben arra is fény derül, van-e hosszú távon jövője Anna és András bimbózó kapcsolatának, vagy Doktor Balaton helye mégiscsak, Kriszta mellett van.

Vajon a jóképű főhősre is vár egy happy end? (Fotó: TV2)