Berki Mazsi gyakran álmodik Krisztiánról

„Az ember persze elveszíti a nagyszüleit, elveszít családtagokat, barátokat. De amikor elveszíti a társát vagy azt, aki a másik fele volt, az egy feldolgozhatatlan állapot, folyamat, és nem tudom, hogy az ember valaha túl tud-e lépni, túl tud-e jutni” – kezdte a Fókuszban Mazsi.

Úgy érzi, Krisztián lelke még nem tudott elmenni, és észrevette, hogy kislányuk, Emma látja édesapja szellemét. Ha megkérdezi tőle, hogy hol van apa, a kislány furcsán viselkedik.

„Azt mondják, hogy a gyerekeknek nyitva van a harmadik szemük” – fogalmazott Mazsi. „

Berki Mazsi és Krisztián ha néha viharos is volt a kapcsolatuk, de nagyon szerették egymást Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

Berki Mazsi és Krisztián ha néha viharos is volt a kapcsolatuk, de nagyon szerették egymást Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

Tudja, hogy el kell engednie őt

Úgy érzi, sok erőt merít abból, hogy érzi elhunyt férje jelenlétét, de tudja, hogy el kell őt engednie, még ha nehéz is. Hullámokban tör rá Krisztián hiánya, vannak jobb és rosszabb napok.

„A telefonomban is benne van, pont valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy írok neki egy SMS-t. De nem írtam. Elkezdtem naplót írni, nap mint nap az érzéseimet leírom, hogy mi van bennem. Nagyon sok minden váltakozik, a düh, a mi lett volna, ha még beszélhetnék vele. Az utolsó beszélgetésünk egy nagyon jó beszélgetés volt, és egy véletlen műve, hogy nem otthon volt éppen csütörtök este. Viszont azt gondolom, hogy ő is így akarta. Mert nem tudom, mi lett volna, ha csütörtök este otthon van, hogy én azt hogy dolgozom fel” – fogalmazott.

Mazsi tudja, mi okozta Berki Krisztián halálát

Az egész országot megrázta a hír, amikor kiderült, Berki Krisztián elhunyt. A 41 esztendős híresség holttestére kislánya talált rá a IX. kerületi lakás teraszán.

Felesége, Mazsi azóta már megtudta, mi miért történt azon a végzetes hajnalon. A Blikk úgy értesült, egy ideje már tisztában van a dologgal: bár nem beszél róla, pontosan tudja, mi okozta a volt Fradi-vezér halálát.

Ezt ugyanis már az úgynevezett halottvizsgálati bizonyítvány is tartalmazza, amelyet hetekkel ezelőtt kiállítottak, és amelynek tartalmát az özvegy már ismeri. Ezt a hatóság akkor állítja ki, amikor a halál okát véglegesítik; óriási erőpróba lehetett Mazsinak végigolvasnia – írja a portál.