A koronavírus-járvány mindannyiunk életét megnehezíti, legyen szó a munkáról vagy épp az alvásról. Így volt ezzel Alekosz is, aki az egyik álmatlan éjszakáján jutott arra, hogy taxisofőrnek áll.

„Ha sok a gondolat, akkor menni kell, vezetni kell! Összekötöttem a kellemeset a hasznossal, és taxisofőrnek álltam. Fontos, hogy taxisofőrnek, és nem taxisnak, ez különbség! A nyereményautóval járom az éjszakát, egy úgynevezett cb-rádiót is szereltettem bele néhány éve, azzal hallgathatom a forgalmazást és gyorsabban a helyszínre érek, mint más taxis. Ezek után a várakozó, ácsingózó vendég el tudja dönteni, hogy az én kocsimba száll be, vagy a taxiséba. Nyilván az enyémbe fog” – árulta el az egykori valóságshow-hős a Ripostnak.

Fotó: Facebook

Persze ahogy azt Alekosztól megszokhattuk, ezt a munkakört sem átlagosan tölti be, vezetés közben ugyanis extra szolgáltatásokat is kínál. Az utas kérdezheti őt a sztárságról, kaphat ismerkedési, flörtölési tippeket, sőt, ha egy hölgy vendég arra vágyik, még egy diszkrét csókot is kaphat tőle. Kiderült az is, hogy leggyakrabban a Svábhegy és a Rózsadomb környékén dolgozik, így az ottlakók bármikor összefuthatnak vele.