Sztárban Sztár All Stars: Gubik Petra meztelen lesz, de nem úgy...

Sokan örülnének neki, ha a csinos színésznő ledobná a textilt a színpadon, ám erre vajmi kevés az esély. Gubik Petra egészen másra készül a Sztárban Sztár All Stars stúdiójában.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.10.12. 17:30
Sztárban Sztár All Stars TV2 Friderika színésznő Gubik Petra

Gubik Petra eddig már háromszor volt adásgyőztes a Sztárban Sztár All Stars folyamán, ám most talán egy minden eddiginél nagyobb kihívás vár rá szombat este, az ország házibulijának elődöntőjében!

Gubik Petra, Sztárban Sztár All Stars
Sztárban Sztár All Stars: Gubik Petra nagy reményekkel vág neki az újabb élő show-nak (Fotó: Szabolcs László / Szabolcs László)

A színésznő nem mást fog megszemélyesíteni a színpadon, mint Friderikát, aki 1994-ben 4. helyezést ért el dalával az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ez a dal már csak azért is okoz némi fejtörést Gubik Petra számára, mert semmilyen külcsínybe, cukormázas körítésbe, vagy épp dögös tánckarba sem tud majd kapaszkodni a Sztárban Sztár All Stars elődöntőjében, csak ő lesz a színpadon és az őszinte érzelmek.

„Semmi mögé nem lehet elbújni, egy olyan előadót kaptam, aki nagyon kendőzetlenül áll a nézők előtt és professzionálisan minimálisan teszi azt, amit ő tud. Nagyon finomhangolás, nagyon sok múlik az apró részleteken, nagyon finom művészetet igénylő valakit kell megjelenítenem a színpadon”

– árulta el a Sztárban Sztár All Stars énekese a TV2 által készített videóban.

Sztárban Sztár All Stars: Gubik Petra produkciója háborút robbantott ki

Bár Petra a múlt héten is bezsebelte a maximális 40 pontot LP megformálásáért, a netezők között egy igazi parázsvita robbant ki miatta!

„Ebben a műsorban mindenki nagyon tehetséges, kiváló énekes. Csak éppen nem az (lenne) a lényeg, hogy milyen fantasztikusan énekel, hanem az, hogy mennyire hozza a rá kiosztott előadót. És lássuk be, most Puskás Peti sokkal jobb volt, mint Petra. Az egész műsorban Peter Srámek az egyetlen, akin látszik, hogy élvezi is, amit csinál.” – szólt az egyik vélemény.

„Ez nagyon így van! Puskás Peti nagyon jól teljesít! Én, mint kívülálló nézem és biza én azt is hallottam, hogy Petrának többször elcsuklott a hangja, túlizgulta! Ami meglepett, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy az eredeti előadó nem rezegtette a hangját! Petra ügyes versenyző, kitartó, stb., de most legalább Petit illette volna a dicséret!” – írta egy másik kommentelő. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás