Örömmel jelentette be Gubik Petra: „nem az enyém a főszerep”

Több színház több darabjában játszik párhuzamosan a népszerű színésznő, de most olyan szerepet alakít majd, amit eddig sosem. Gubik Petra lapunknak elárulta: miért örül annyira az új feladatnak.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.09.28. 07:00
Módosítva: 2024.09.28. 09:11
Gubik Petra Thriller kihívás

A gyönyörű színésznő magánemberként is nagyon szereti a thriller műfajt, így amikor felkérték a nagysikerű könyv és film, A lány a vonaton színpadi adaptációjának egy főbb szerepére, azonnal igent mondott. Gubik Petra kimondottan örül annak, hogy nem egy könnyed darabban kapott lehetőséget, hanem egy olyanban, ami elgondolkodtat, néha megsirat, néha pedig a nézők kapaszkodhatnak majd a karfába az izgalomtól.

Gubik Petra
Gubik Petra örül, hogy ebben a darabban nem a főszerepet kapta (Fotó: Metropol)

Pszicho thrillerben kapott szerepet Gubik Petra

Október 11-én mutatja be a Játékszín Paula Hawkins bestseller regénye és a DreamWorks film alapján A lány a vonaton című új darabját. Budapest egyik legnépszerűbb teátruma a történethez hűen a Budapestről Szobig tartó vonatúton tartott sajtótájékoztatót, ahol lapunk a darab egy főbb mellékszereplőjével, Gubik Petrával beszélgetett. 

„Egy igazi pszicho thriller készül a színpadon, ami azért nagyon különleges, mert szerintem olyan darabot fognak látni az emberek, ami filmes hatású lesz, senki nem fog csalódni” – kezdte a népszerű színésznő. „Ha valaki látta Emily Blunttal a filmet, az akaratlanul is bekúszott a memóriájába, nem is kell ezt elfelejteni, mert Horgas Ádám rendező nagyon szépen filmesre rendezi ezt az egészet. Hús-vér emberekkel látnak majd a nézők egy mozifilmet, ha ügyesen csináljuk.”

A Sztárban Sztár All Stars versenyzője arról is beszélt, hogy nem könnyű a darab lelkivilága, de bízik benne, hogy tudnak majd olyan csendeket okozni a színpadon, amin elgondolkoznak, vagy kicsordul a könnyük, az nekik, színészeknek nagy boldogság lesz, mert akkor elérték a céljukat.

„Én nagyon szeretek olyan szerepeket játszani, amibe bele lehet menni. Mostanában engem ezek a thrillerek egyébként megtalálnak, valahogy követnek. Szegeden nyáron csináltuk a Rebekát, hitchcocki elemekkel látványban és történetben is.” 

Azt azért el kell mondanom, hogy most nagyon örülök neki, hogy nem az enyém a főszerep, mert amikor valaki most Lévay Viki szinte végig színpadon van, az hatalmas kitüntetés, de hatalmas felelősség is. Én most főbb mellékszereplő vagyok, nagyon izgalmas a karakterem, ilyet még nem csináltam. Tényleg azt tudom mondani, hogy a legjobb helyen vagyok és egy nagyon jó csapattal lehetek , nagyon jó rendező kezében vagyok és a darab is nagyon jó. Minden adott ahhoz, hogy egy nagyon szuper produkció jöjjön létre, várunk mindent nagy szeretettel október 11-én!

Gubik Petra
Gubik Petra A lány vonaton csapatával (Fotó: Metropol)


 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás