„Szívem-lelkem tettem bele” – Peter Srámek megtörte a csendet, így reagált győzelmére

Az énekes közösségi oldalán reagált az eseményekre.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.20.
Peter Srámek TV2 Sztárban sztár All Stars győzelem

Mint ahogy arról már írtunk,  szombat este véget ért a Sztárban Sztár tizedik, jubileumi All Stars évada, a verseny végig nagyon szoros volt, az utolsó pillanatban pedig már csak Gubik Petra és Peter Srámek izgulhatott a győzelemért. 

293A4516, Peter Srámek
Peter Srámek nyerte a Sztárban Sztár All Starst Fotó: SZL

Till Attila végül utóbit "kiáltotta" ki győztesnek, a stúdióban pedig azonnal el is kezdődött az ünneplés, mindenki egyként örült Peter győzelmének, még ellenfele, Gubik Petra is

Az énekesnek szinte azóta is megállás nélkül érkeznek a gratulációk, még korábbi vetélytársának, Tóth Gabinak a kedvese is reagált a győzelmére, most pedig végre maga törte meg a csendet és mondta el, milyen érzések kavarognak benne. 

Sztárban Sztár All Stars: Peter Srámek így reagált a győzelmére 

Peter Srámek az Instagram-oldalán szólt a rajongóihoz. 

Drága rajongóim, barátaim, családom, Tv2 és Kasza Tibor. Alig bírom felfogni, ami tegnap velem történt, de azt írják igaz… Számomra a tegnapi nap és győzelem Életem egyik legboldogabb napja volt

– kezdte az énekes a bejegyzését, majd így folytatta:

Megcsináltam, megérte az összes fájdalom, a rengeteg óra, amit gyakorlással töltöttem… Szívem-lelkem tettem bele. Millió hálával tartozom Kasza Tibinek, hogy a varázsszőnyegével a célba repített, a maximalizmusod leírhatatlan, Hála érted. Szívem minden szeretetével köszönöm a Tv2 minden dolgozójának “ Mindenkinek “a rengeteg szeretetet.

A Sztárban Sztár All Stars győztese végezetül pedig családjának és rajongóinak is köszönetet mondott:

Drága családom, barátaim, rajongóim. Ti adtatok erőt, hogy megcsináljam és ne adjam fel a rengeteg szeretet, üzenet, ölelés…. mindeeeen… nélkületek sehol sem lennék. Értetek énekelek, koncertezek, teszek mindent szívvel-lélekkel Hála értetek, köszönöm. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás