„Nagyon sok falba ütköztünk közösen” – Nagy Bogi párkapcsolati nehézségeiről vallott

A tehetséges énekesnő tavaly ment hozzá szerelméhez egy gyönyörű esküvő keretein belül, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen még csak 21 éves volt. Ennek ellenére Nagy Bogi biztos volt a döntésében, most pedig a Talk TV podcastjében azt is elárulta, milyen volt az elmúlt egy év.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.25. 08:30
Módosítva: 2024.10.25. 09:49
Nagy Bogi kapcsolat házasság nehézség

Nagy Bogi sokakat meglepett, amikor tavaly, 21 évesen férjhez ment. Az énekesnő és 9 évvel idősebb kedvese, Marci már egy éve élnek házasságban, és a rosszakaróik jóslatai ellenére nem váltak el. Persze minden kapcsolat rengeteg munkával jár, és akadnak hullámvölgyek is, ezekről mesélt most Bogi.

NZ2_4639 Nagy Bogi
Nagy Bogi férje mellett megtalálta a boldogságot a nehézségek ellenére is (Fotó: Nagy Zoltán)

A fiatal feleség a Talk TV ZWorld című podcastjének vendége volt, ahol elárulta, mi minden változott az elmúlt egy évben:

Már négy éve együtt vagyunk, de az elmúlt egy év, amit házasságban töltöttünk volt az egyik leginkább kihívásokkal teli időszakunk. Nem tudjuk, hogy miért, mert nem voltak új élethelyzetek, csak nagyon sok falba ütköztünk közösen. Szerencsére jó partnerek vagyunk, és tudunk dolgozni ezeken, úgyhogy most már kezdünk kijönni ebből a kis nehézségből, úgy érzem.

Azt is elmondta, hogy igazán csak mostanában szembesültek azzal, hogy milyen kihívásokkal jár Bogi egyre sikeresebb énekesnői karrierje.

„Amikor Marcival összejöttünk, még csak akkor kezdtem el kiépíteni a zenei karrieremet és évről évre egyre több időt, energiát és pénzt szeretnék belefektetni. Ez pedig nehéz volt neki, mert eleinte azt hitte, hogy nem szeretnék majd ennyire komolyan ezzel foglalkozni, most viszont látja, hogy ez a célom. Ezt kicsit talán tanuljuk még mindennap.

Nagy Bogi dalaiban is őszintén kiönti a lelkét, és sokszor a nehézségekből merít ihletet (Fotó: Szabolcs László)

Nagy Bogiéknak válást jósoltak a kommentelők

Az esküvőjük után sokan azt sejtették, hogy hamarosan el fognak válni, mert úgy gondolták, túl fiatal még az énekesnő a házassághoz. De Bogiék ezt egyáltalán nem így érzik, és mindent meg is tesznek, hogy rácáfoljanak a pesszimistákra, de bevallotta, szóba került már, hogy mi lenne, ha elmúlna a szerelem:

Annyit beszéltünk meg Marcival, hogy ha nem leszünk boldogok egymás mellett, de már beletettünk mindent, akkor a másik boldogságáért engedjük el egymást. De tényleg nem ez a tervünk, szóval minden erőnkkel dolgozunk rajta.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás