Szörnyű baleset történt: tragikus hirtelenséggel elhunyt a 31 éves énekes

Meghalt Liam Payne, a One Direction egykori énekese.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.17. 06:35
Módosítva: 2024.10.17. 14:30
Liam Payne Buenos Aires One Direction meghalt

Meghalt Liam Payne, a One Direction egykori énekese Buenos Airesben, miután kizuhant egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről.

Fotó: AFP

A TMZ szerint a tragédia előtt a férfi a szálloda halljában botrányosan viselkedett, végül a szobájába kísérték. A rendőrség arról számolt be, hogy egy erősen ittas, illetve drog hatása alatt álló személyhez hívták őket.

A szálloda igazgatója elmondta, hangos zajt hallott a szálloda hátsó részében, és amikor a rendőrök kiérkeztek, megállapították, hogy egy férfi átesett a szobájában lévő erkélyen és a belső udvarra zuhant.

A városi mentőszolgálat szóvivője, Alberto Crescenti kijelentette, Payne „súlyos, élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett”.

Liam Payne mindössze 16 éves volt, amikor megalakult a One Direction. A fiúcsapat egy sikeres X-faktoros szereplés után vált ismertté 2010-ben. A csapat 2016-ban oszlott fel. Az énekesnek 2017-ben fia született Cheryl Cole-tól, és Bear Grey-nek nevezték el.

A Life.hu úgy tudja, Liam Payne kapcsolatában is zűrök voltak. Volt menyasszonya, Maya Henry azt állította, hogy a férfi elhagyta őt, miután arra kérte, hogy abortusznak vesse alá magát. Egyelőre nem világos, hogy ez váltotta-e ki a szállodában tanúsított kiszámíthatatlan viselkedését.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás