Féltik a szülei Kőgazdag Szandit – Afrikában fog önkénteskedni

Nem mindennapi utazásra készül a Kőgazdag fiatalok szőkesége. Kőgazdag Szandi azt tervezi, hogy jövő év elején az afrikai kontinensre megy önkéntesként, hogy veszélyeztetett állatok gondozásában, óvásában segédkezzen.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.06. 13:30
Módosítva: 2024.10.06. 15:05
Kőgazdag Szandi tervek afrika

Tuvic Aleksandra, vagy ahogy mindenki ismeri, Kőgazdag Szandi a napokban ünnepelte a 28. születésnapját. Bár sokan gondolhatják, hogy csak a bulizással, az utazással és a gondtalan élettel foglalkozik, saját elmondása szerint komoly céljai vannak, mert nem szeret csak úgy tengődni a mindennapokban. Sőt, kivételesen egy komoly tervét is megosztotta a Metropollal, ami nem kis vállalás.

Kőgazdag Szandi
Kőgazdag Szandi sok célt tűzött ki maga elé, de babonából nem szeret róluk beszélni
(Fotó: Tuvic Aleksandra)

Önkéntesként fog dolgozni Kőgazdag Szandi

Kőgazdag Szandi elmondta, azt tervezi, hogy jövő évben önkéntesként fog dolgozni az afrikai kontinensen, mert fontos számára az állatok megsegítése. A fiatal lány tisztában van vele, hogy sok nehézséggel és kellemetlenséggel kell megküzdenie majd.

TikTokon találtam egy programot, ahol olyan állatokkal lehet foglalkozni Afrikában, amik veszélyeztetettek vagy kihalófélben vannak. Bár tudom, hogy nem veszélytelen a betegségek és a forróság miatt, ráadásul sok rosszat lehet hallani arról a földrészről, de biztos vagyok benne, hogy semmi baj nem lesz. Már azt is kitaláltam, hogy egy lóval fogunk közlekedni

– mesélte Kőgazdag Szandi, aki már most izgatott ezzel a tervével kapcsolatban.

Szülei is aggódnak miatta

Kőgazdag Szandi már a szüleinek is elmondta, mire készül, ám ők nem annyira örülnek lányuk ötletének, de támogatják az önkéntes munkájában.

„Anyuék azért jobban aggódnak, mint én, ennek ellenére támogatnak, hiszen tudják, hogy szenvedélyesen szeretem az állatokat, és szívesen segítek a rászorulóknak. Persze érthető, hogy féltenek” – mesélte Tuvic Szandi, aki elárulta, hogy még rengeteg előkészületre van szükség, mielőtt valósággá válik a terve, hiszen több védőoltásra, megfelelő felszerelésekre és ruházatra is szüksége lesz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás