„Nagy lehetőség volt, hogy megmutassam magam egyedül” – Kilépett édesanyja árnyékából Hunyadi Donatella

Sokáig küzdött azért, hogy önálló entitásként említsék, hiszen éveken keresztül csak Kiszel Tünde lányaként hivatkoztak rá. Hunyadi Donatella azonban ki tudott lépni édesanyja árnyékából, s szerinte ez sokkal korábban sikerült, mint bárki gondolná.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.10.20. 10:00
Módosítva: 2024.10.20. 13:08
Hunyadi Donatella anya és lánya Kiszel Tünde Dancing with the stars

Hunyadi Donatella mondhatni beleszületett a médiába, ám ez azzal is járt, hogy inkább Kiszel Tünde lányaként emlegették, mintsem Donatellaként. A fiatal lány érthető módon szeretett volna kitörni imádott édesanyja árnyékából, s erre tökéletes lehetőség volt számára a Dancing with the Stars. Bár igaz, ő azt vallja, hogy a különválás már évekkel korábban megtörtént, de a „nagyközönség” csak a táncos show-ban ismerte meg igazán.

Hunyadi Donatella és Kiszel Tünde
Hunyadi Donatella úgy érzi, sikerült kilépnie édesanyja árnyékából (Fotó: Szabolcs László)

Hunyadi Donatella: Nagy lehetőség volt

Kevesen tudják, de Donatellának már kamaszként elkezdődött modellkarrierje, majd leérettségizett, és végül felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol nemrég szerezte meg a diplomáját. Elismert énekesnőként tartják számon, ráadásul jótékonysági eseményeken is mindig feltűnik. Kijelenthetjük hát, hogy a fiatal lány már évek óta nem anyukája árnyékában él.

Már egy bizonyos szempontból megtörtént, hogy leváltam anyukámról, sok-sok évvel ezelőtt. De tavaly a Dancing with the Stars műsora nagy lehetőség volt arra, hogy megmutassam magam egyedül.

A harmadik adásban pedig pont édesanyámnak táncoltam, és annak is az volt az üzenete, hogy aki szereti az anyukáját, és fontos számára, az érezze át a pillanatot, és ne azt lássák, hogy Kiszel Tünde lánya táncol, hanem Hunyadi Donatella táncol az anyukájának. Úgy gondolom, ez sikerült, és nagyon büszke is vagyok arra a pillanatra, mert sokan úgy említik, mint a magyar televíziózás egyik legemlékezetesebb pillanata” – mondta lapunknak az énekesnő. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás