Hunyadi Donatella már rég nem „csak” Kiszel Tünde lánya





Donatella mindent és még annál is többet tett az utóbbi években annak érdekében, hogy énekesnő legyen. Nos, mára papírja van róla, de neki még ez sem elég...



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.06.17.
Kiszel Tünde Hunyadi Donatella diploma

Kiszel Tünde, a „dekoratív médiaszemélyiség” 2003-ban mutatta meg először az akkor még alig egyéves Donatellát a rajongóinak, amikor elkészítette első, megvásárolható falinaptárát, melynek minden oldalán közösen szerepeltek. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és a csöppségből felnőtt nő lett. Azt hihetnénk, hogy mindent tudunk a ma már 22 éves lányról, hiszen a szemünk előtt cseperedett fel és „ott voltunk”, amikor óvodába, majd iskolába ment és láttuk őt akkor is, amikor kamaszként elkezdődött modellkarrierje. Majd leérettségizett és végül felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol épp most szerezte meg diplomáját. Hunyadi Donatella nagyon ritkán, de leginkább sosem nyilatkozik sem a szakmai, sem pedig a magánéletéről, de lapunkkal most kivételt tett. 

Kiszel Tünde lánya megszerezte diplomáját. Fotó: Facebook

„Klasszikus ének előadóművészi diplomát szereztem, amiben hatalmas szerepe volt az édesanyámnak, hiszen már kislányként megszerettette velem a komolyzenét. Köztudottan nagy rajongója az operának és engem is gyakran vitt el előadásokra." 

Ennek ellenére kislányként sosem gondoltam arra, hogy egy napon én is hasonló színpadokon állhatok majd

– kezdte Hunyadi Donatella, aki tehetségével már az általános iskolában szemet szúrt az énektanárjának. 

„A tanárnő szólt anyukámnak, hogy tehetségesnek lát és hogy szerinte foglalkozni kéne a hangommal, de akkoriban én még nem vettem ezt komolyan. Amikor középiskolát kellett választani, én elsősorban színésztagozatosba szerettem volna menni, de bejelöltem egy sima gimit is és a Bartók konzi csak a harmadik volt a listámon." 

Végül a felvételik közül ott kaptam a legtöbb pontot, pedig minden előképzettség nélkül álltam ki a felvételi bizottság elé énekelni.

"Ennek ellenére csak végzősként szerettem meg annyira az éneklést, hogy eldöntöttem, élethivatásnak választom és tényleg komolyan veszem magam” – mondta nevetve a fiatal lány.

Hunyadi Donatella modellként is komoly karriert futott be. Fotó: Facebook

"Nem kizárt, hogy tanárként is kipróbálom magam”

Donatella az egyetemi jelentkezés előtt sokat gondolkodott, hiszen tisztában volt vele, ha megpróbálkozik a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel és föl is veszik, mindent alá kell rendelnie a tanulásnak. 

„A jelentkezés előtt el kellett döntenem, hogy a jövőben csak énekelgetek, vagy szívvel, lélekkel beleállok és meghozom a kellő áldozatot annak érdekében, hogy igazán jó énekes legyek. Végül ezt a rögös utat választottam és bár bőven van még hova fejlődnöm, ma már diplomás énekes vagyok. Ezen az úton megyek tovább, ami annyit jelent, hogy felvételiztem a mester szakra." 

Hihetetlen erős volt a mezőny, de a visszajelzések pozitívak, így szeptembertől jó eséllyel folytatom a tanulmányaimat.

"A mesterképzés még erősebben konkretizálja az irányt és ami a legfontosabb, ha végzek, akár taníthatok is. Bár egyelőre nem ez az elsődleges cél, de nagyon szeretem a gyerekeket, így valamikor a távoli jövőben nem kizárt, hogy tanárként is kipróbálom magam” – árulta el Donatella, aki az idei nyarat a szabadság jegyében szeretné eltölteni.

„Rengeteg tervem és még több elfoglaltságom van az idei nyárra. Egyrészt a modellkedéssel sem hagytam fel, másrészt egy ideje már gyerekeket, kamaszokat és fiatal felnőtteket tanítok egy modellügynökségnél. Emellett persze szeretném kiélvezni az előttünk álló szűk három hónapot. Sokat fogunk utazgatni a barátaimmal és persze a családommal is. Illetve új darabokat is megtanulok majd. Igyekszem megtalálni az egészséges egyensúlyt a kalandvágyam és a szakmai fejlődésem és a magánéletem között. Ez utóbbiról nem szeretnék annál többet elárulni, hogy stabil és kiegyensúlyozott” – tette hozzá Hunyadi Donatella





 





Ezeket olvastad már?
Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás