„Hallucináltam” – Ördög Nóra megdöbbentő vallomást tett az Ázsia Expressz kapcsán

Az Ázsia Expressz ötödik évada véget ért. Ördög Nóra az utolsó forgatási napok kulisszatitkaiba avatott be minket a Nánázsia legújabb epizódjában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.11.
Ördög Nóra csótány Nánázsia hallucinál forgatás

Ördög Nóra öt évvel ezelőtt indította el Nánázsia című vlogját, hogy a nézők betekintést nyerhessenek az Ázsia Expressz kulisszatitkaiba és a helyszínek csodáiba. 

Az Ázsia Expressz fogatásai során a műsorvezetőnek sem mindig könnyű az élete

Ördög Nóra már mindenhol csótányokat vizionál

A műsorvezetőnek többször is meggyűlt már a baja a helyi állatokkal, kígyókkal, gekkókkal és rovarokkal, de mind közül a csótány a „kedvence”, amiből annyi van, hogy szinte minden napját megkeseríti a távoli országban. Utolsó szállásaik egyikén Nóri elárulja, milyen érzések kerítették hatalmába.

„Erőt gyűjtök, hogy bemenjek a szobámba, mert eddig mindenkiében volt csótány. Nem szeretnék lakótársakat ma este, ez egy nagyon furcsa kis erdei szállás.” 

Remegve néztem szét, illetve próbáltam nem alaposan körbenézni, hogy ne találkozzak egy csótánnyal se. Egy ideig működött ez a taktika, de reggel már arra ébredtem, hogy nagyon furcsa kopogó hangokat hallottam. Végül arra jutottam, hogy nem akarom tudni, honnan jön a hang és mi volt az.

– kezdi Ördög Nóra. Majd így folytatta: „Bementem a fürdőbe és levettem a fejemről a pandás törölközőt, amit hajmosás után tekertem fel. 

Ledobtam az ágyra és mivel a szobában egy kellemes félhomály van, mire kijöttem, csak azt láttam, hogy a törölköző tetején két gigantikus méretű csótány ül.

„Aztán kiderült, hogy nem az volt, csak én hittem azt, ahogy ránéztem, a «csótány» csak a pandás törölköző két szeme volt, mert az is két ovális, csótányalakú folt. Igazából nem mertem odanézni rendesen, azért ijedtem meg ennyire, mert ránéztem és már hallucináltam.”

Úgy látszik, szegény Nórit alaposan kikészítette a Fülöp-szigetek és Tajvan élővilága, az élményeket pedig az utolsó nap időjárása is megkoronázta.

Özönvízszerű esőzés a hegyen

Nóri a legújabb Nánázsia videóban elárulta, hogy az utolsó előtti forgatási napjukon elképesztő mennyiségű esőt kaptak a nyakukba, a gyönyörű látkép eltűnt a szemük elől és egész nap vizes ruhában dolgoztak.

Szomorkás a hangulatunk és az energiaszintünk is nullára csökkent. Minden csurom víz, az esernyő alatt konkrétan kiáztak az ujjaim. Fázom, bár nem úgy, csak nem esik jól a vizes ruha. De ez már marad estig, csak a forró fürdőre tudok gondolni.

– mondta a műsorvezető.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás