Kiszivárogtak a sokkoló felvételek: pizsamában rohantak a gyerekek az utcára, Ördög Nóra könnyek között pánikolt

Így próbálta megnyugtatni a gyermekeit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.09. 18:30
Ázsia Expressz földrengés Ördög Nóra

Az Ázsia Expressz hazánk egyik legnépszerűbb műsora. Az emberek kíváncsian nézik, hogyan boldogulnak a kedvenc sztárjaik a messzi keleten, és mindenki a maga kedvencének szurkol. Már korábban is tudtuk, hogy Ördög Nóra stábja súlyos földrengést tapasztalt Tajvanban, most azonban megmutatta a felvételeket. A felkavaró képsorok rettegésben tartották az egész családját. 

Ödög Nóra nagyon megrémült

Április 22-én este 10 órakor az Ázsia Expressz stábja riasztó üzenetet kapott. A telefonjukon – mindenkién egyszerre – megjelent egy üzenet, hogy őrizzék meg a nyugalmukat, mert hatalmas földrengés következik.

Keressenek fedezéket!

– írta az üzenet.

Ördög Nóra azonban döbbenten konstatálta, hogy a helyiek nem rémültek meg, nyugodtan ücsörgött mindenki, nem vették komolyan a dolgot. A gyerekek pizsamában rohantak az utcára, és mindenki aggódva várta, mi következik ezek után.

Megőrülök, most én is éreztem rendesen. Nyikorog az egész.

A stáb – miután rengett és nyikorgott az egész épület – az utcára menekült. Ezután az édesapját hívta fel könnyek között, hogy megnyugtassa, nincs baj, ez itt normális, csak nekik rémisztő.

A magyaroknak nyilván furcsa és ijesztő, de a helyiek itt valószínűleg hozzá vannak szokva. Úgyhogy most ezzel a tudattal kell kicsit megnyugtatni magunkat. Elmondtam rögtön Palkóéknak, csak nem értették, hogy miért vagyok ébren. Nyilván valami hirtelen ki is szakadt belőlem. De nem akartam megijeszteni őket, és ők otthonról, több ezer kilométerről nyilván izgulnak, hogy velem mi van. Nyilván nem tudom innen megnyugtatni őket.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás