Kitört a pánik, földrengés volt az Ázsia Expressz forgatásán – videó

Földrengés rázta meg Tajvant a kaland-reality forgatásakor! Az Ázsia Expressz versenyzői és a műsortvezető, Ördög Nóra is kétségbeesett a szirénák hallatán.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.10.08. 16:30
Ázsia Expressz pánik Tajvan földrengés

Ázsia Expressz 2024 – A döntő hetéhez érkezett a műsor, hamarosan kiderül, melyik páros gazdagodik 10 millió forinttal. Ám nem adják könnyen a fődíjat, komoly feladatok várnak még a bent lévő párosokra, hogy bizonyítsák, ők érdemlik meg a hatalmas nyereményt. Jelenleg a pároknak külön kell menetelniük a versenyben, azonban ez még semmiség ahhoz képest, ami a forgatáson történt. A játék egy pontján ugyanis megszólaltak a földrengést jelző szirénák. Volt olyan versenyző, akit ez éppen a terepen ért...

Ördög Nóra Ázsia Expressz
Földrengés volt az Ázsia Expressz forgatásán (Fotó: TV2)

Ázsia Expressz: földrengés rázta meg a forgatást

Az adás előtt kikerült videóból jól látszik, hogy Mikes Anna mennyire megrémült, amikor Tajvanban megszólaltak a szirénák. Három helyi fiatal próbálta elmagyarázni a táncosnőnek, hogy földrengésről van szó, ám Anna nem szólt semmit, csak kiült az arcára a félelem. A következő képkocán már azt láthattuk, ahogy Ördög Nóra a szállodai szobájából készít videót, miközben tart a földmozgás. A szekrények nyikorogtak, a mozdítható dolgok össze-vissza himbálództak, Nóra telefonján pedig csippant a vészjelzés is. Érthető módon a műsorvezető is megijedt, és csak annyit kérdezett:

Most mit csináljunk? 

Ha kíváncsi vagy, mi történt a forgatáson és mekkora földrengés rázta meg Tajvant, akkor mindenképpen kapcsolj a TV2-re 19:55-kor! Természetesen nem csak emiatt érdemes nézni a műsort, az Ázsia Expressz szereplői ugyanis a célegyenesbe értek, így egyre izgalmasabb a verseny.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás