Ettől tartottunk: az élő Nostradamus négy dermesztő jóslata valóra vált

Bíztunk benne, hogy ez soha nem jön el. De nem így lett...



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.20. 20:30
jövő jóslat Athos időutazás jövendölés

Korábban már többször is beszámoltunk a brazil médiumról, Athos Saloméról, akiről úgy tartják, hogy ő a világhírű látnok Nostradamus élő reinkarnációja. A látnoknak már számos jövendölése bevált.

A látnok több jóslata is valóra vált már – Fotó: Pixabay

Athos azt jósolta, hogy idén hét különböző dolog fog bekövetkezni – ezek közül szerinte négy azóta már meg is történt... A látnok most elárulta, hogy melyek ezek:

III. világháború

A brazil médium szerint ez az év lesz a III. világháború kitörésének éve. Athos tavaly azt mondta, hogy a III. világháború „sürgető valóság” lesz, ami szerinte most beigazolódott, mert a helyzet egyre „ingatagabb”, különösen Kína és az USA között.

Ez a regionális feszültség tükrözi a szavaimat, és rávilágít arra, hogy a területi kérdések a nagy világháborúk okai

– magyarázta az élő Nostradamus, aki azonban elmulasztotta megjegyezni, hogy korábbi jóslatai inkább Kínára és Oroszországra vonatkoztak.

Természeti katasztrófák

Athos azt is megjósolta, hogy egy újabb természeti katasztrófákkal teli év elé nézünk, és az ázsiai Yagi tájfun fényében azt mondja, hogy ismét igaza volt. Az előrejelzése szerint olyan országokat, mint a Fülöp-szigetek, Vietnám és Kína egyes régióit sújtja majd a legsúlyosabban.

Aszteroidás űrverseny

A látnok korábban azt állította, hogy egy „gazdag anyagokban bővelkedő” aszteroida új űrversenyt indít el az USA, Oroszország és Kína részvételével. Úgy véli, hogy ez a jóslat összefüggésben van azzal a kis aszteroidával, amelyről a NASA bejelentette, hogy a hónap elején szétesett a Fülöp-szigetek partjai felett.

A technológia új korszaka

Az Apple várva várt VisionPro headsetjének megjelenését követően Athos kitart amellett, hogy a Hauntify megjelenését követően valóra vált az előrejelzése, miszerint az új technológia lehetővé teszi, hogy az emberek végül „a kiterjesztett és virtuális valóság alkalmazások mellett különböző dimenziókhoz is hozzáférjenek”. A Meta által készített játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy otthonukat kísértetházzá változtassák – írja az Unilad.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás