Gyász: váratlanul elhunyt a népszerű Tiktok-sztár - Videó

A lesújtó hírt a nő férje tudatta a rajongókkal.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.07. 15:20
gyász tragédia halál fájdalmas veszteség TikTok

Borzalmas tragédia történt: 25 éves korában váratlanul elhunyt Taylor Rousseau Grigg Tiktok-sztár. A fiatal nő halálát férje, Cameron Grigg tudatta.

gyertya
Váratlanul elhunyt a 25 éves Tiktok-sztár Fotó: Pexels

Senki sem számít arra, hogy ilyen fájdalommal kell szembenéznie, különösen a mi korunkban. Az elmúlt évben Taylor több nehézséggel és szenvedéssel küzdött meg, mint a legtöbb ember egy életen át. És mindezek ellenére még mindig fény volt, és mindig örömet okozott mindenkinek, aki körülötte volt

- olvasható a nő párjának közösségi média bejegyzésében.

A férfi hozzátette, felesége volt a legbátrabb és legerősebb nő, akit ismert, és az Úrba vetett bizalma minden körülményt felülmúlt, amivel szembenézett, még a legsötétebb óráiban is. Biztos benne, hogy megmentette az életét, és sok más emberét is.

Cameron Grigg közölte, párja szerveit azoknak adományozná, akiknek szükségük van rá, kijelentve, hogy a TikTok sztárja mindig az „emberek életét szerette volna megkönnyíteni”. A férfi elárulta, hogy egyik barátja létrehozott egy gyűjtést a GoFundMe-n, ahol bárki adakozhat, aki szeretne segíteni a gyászoló családnak a temetési költségek finanszírozásában.

A közösségi média sztárja óriási népszerűségre tett szert a fiatalok által kedvelt platformon, amelyen több mint 1,5 millió követőre tett szert. Emellett 200 ezer rajongója volt az Instagramon Taylornak - írja az Unilad.

Mutatjuk a Tiktok-sztár utolsó videóját:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás