Az Exatlon sztárja megmutatta: ilyen az élet a kisfiával

Kőnig Anna a Kihívók csapatát erősítette a műsor harmadik évadában 2021-ben. Az Exatlon Hungary sztárjának élete a verseny óta azonban igencsak megváltozott, hiszen nemcsak férjhez ment, de idén édesanya is lett. Most a TikTok-oldalán engedett betekintést a mindennapjaikba a picivel.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.02. 19:20
Kőnig Anna exatlon hungary Exatlon anyaság kisbaba

Kőnig Anna az Exatlon Hungary 3. évadában szerepelt, a Kihívók csapatában, ahol végül a harmadik helyet sikerült megszereznie. És bár a csinos sportoló életében ma is fontos szerepet játszik a sport, ez most kissé háttérbe szorult, hiszen egy évvel ezelőtt hozzáment szerelméhez, Alexhez, idén szeptemberben pedig megszületett első közös gyermekük. Az újdonsült anyuka ugyan igyekszik óvni a magánéletét, de a TikTok-oldalán most mégis enged egy kis betekintést a mindennapjaikba.

Kőnig Anna Exatlon
Újabb Exatlon szereplő lett édesanya, Kőnig Anna terhessége után, most az anyaságról készít őszinte videókat (Fotó: TV2)

Anna számára a legnagyobb boldogságot mostanában természetesen a kisfia jelenti, de igyekszik megmutatni az anyasággal járó olyan apróságokat is, mint hogy mekkora örömöt okozhat egy fésülködés vagy, hogy néha nem éppen úgy alakulnak az étkezések, ahogy azt tervezi.

A kisfiunk 3-4 óránként ébredezik mostanában éjszaka, de ma szerencsére 5-kor még visszaaludt, és 8-kor kelt, én pedig 7-kor, így kicsit össze tudtam kapni a magamat ebben az egy órában. Volt időm az arcápolásra és a hajamat is megfésültem, így úgy éreztem, hogy egy teljesen új emberként indíthatom a napot. Illetve, amíg alvás volt csináltam magamnak egy gyors reggelit is, de amint leültem megenni, azonnal felébredt, úgyhogy végül közösen fogyasztottuk el a reggelinket. De egyre ügyesebb vagyok az egykezes evéstechnikában

– mesélte nevetve Kőnig Anna TikTokon.

Kőnig Anna
Kőnig Anna párja, Alex mindenben segíti kedvesét, így a lehető legboldogabban telnek a mindennapjaik (Fotó: TV2)

Az Exatlon Kihívója kénytelen lemondani a sportcipőiről

A szüléssel és az anyasággal járnak olyan nehézségek is, amikre sokszor nem is gondolnánk, így van ezzel Anna is, aki most szembesült egy komoly problémával, ami miatt szeretett sportcipőiről is le kell mondania egy időre, akár csak az edzésről:

Mostanában mindegyik cipő nyomja a lábam, mert a várandósság alatt sokat vizesedett, emiatt nyáron pedig szinte végig papucsban voltam, így most szembesültem vele, hogy a cipőim nem jók rám.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás