Megszületett: itt az első videó az Exatlon sztárjának angyali babájáról



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.21.
Módosítva: 2024.09.21.
Exatlon Kőnig Anna baba

Kőnig Anna az Exatlon Hungary-alapcsapat játékosa volt, öt hónapon át küzdött a dominikai forróságban, egy nappal a 15 milliós női döntő előtt esett ki. Az influenszer, sportoló sokáig titkolta a terhességét, már hatalmas volt a hasa, amikor elmondta, hogy rövid időn belül bővül a családjuk.

Egyébként egy év sem telt el az esküvőjük óta, amikor Kőnig Anna bejelentette a gyermekáldás hírét. Az örömük pedig egyenesen határtalan lett, amikor megtudták, hogy első gyermkeük egy kisfiú lesz. Az Exatlonos egyből a párja nyakába ugrott, amikor sikerült feldolgoznia a meglepetést. 

„Nem készültünk nagy dolgokkal. Vettünk egy kék, marcipán dínót, és amikor ott tartott az ebéd, hogy ‘Na, most akkor elmondjuk mindenkinek!’, akkor a sütik között ott volt ez a kis kék dínó” – mesélte Anna korábban, miként osztották meg a boldogságot a családjukkal. 

Szombat délelőtt pedig közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, miszerint világra jött angyali kisfia. Egy Instagram-bejegyzésben pedig a babája aprócska kezecskéjét is megmutatta: 

Legnagyobb boldogságunk

 - írta a fotó mellett.

A szemfülesebb rajongók azonban Kőnig Anna Tiktok-oldalát meglátva egészen biztosan elolvadtak. Az exatlonos ugyanis oda már egy rövid videót is megosztott kisbabájáról. 

@konigannafit

Legnagyobb boldogságunk 🤍

♬ full song on soundcloud - <3

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás