Újratervezés: szívhez szóló meglepetésben részesült a család

A nézők a Szabó család történetét ismerhették meg az utolsó héten, akik rengeteg megpróbáltatáson mentek keresztül. Az Újratervezés csapata nemcsak a felújított ház kulcsát adta át a családnak, hanem egy váratlan meglepetéssel is készült.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.20.
Újratervezés (tévéműsor) felújítás Stohl András

Az Újratervezésben már megszokhatták a nézők, hogy nem csupán a romos épületek felújítását végzik el, hanem csapatmunkában jobbnál jobb programokat is kitalálnak a családnak, amíg távol vannak otthonuktól.

Újratervezés
Szabó Zsófi nagyon sokszor meghatódott az Újratervezés 2024-es évadába (Fotó:  TV2)

Eredetileg nem maguktól jelentkeztek az Újratervezésbe

Tünde és férje, György rendkívül nehéz körülmények között éltek, hiszen a gyerekeket hosszas jogi procedúra árán sikerült csak kihozni a nevelőintézetből, édesanyjuk ugyanis lemondott róluk, és külföldre költözött. A házaspár azért vette a vidéki parasztházat, hogy nyugdíjas éveiket tölthessék majd ott, de az élet felülírta a terveiket, és hozzájuk került a négy unoka.

Az Újratervezés mai adásában betekintést kaphattunk, ahogy Buci is megérkezett az építkezésre, majd látván, hogy a dolgok ütemterv szerint haladnak, úgy döntött megtréfálja Csutit, és egész nap cukkolja őt, a tőle megszokott formában. Közben Tünde és Gyuri végre kimenőt kaptak, és míg Zsófi a gyerekekkel töltött el egy önfeledt napot, addig ők a Balaton közepén, egy vitorláson pihenhették ki, és engedhették el az elmúlt évek nehézségeit.

Újratervezés
Újratervezés 4. évad: a végeredmény könnyeket csalt a Szabó család szemébe (Fotó:  TV2)

Az utolsó napon Stohl András meglátogatta a családot, és elvitte hozzájuk Renátát is. Renáta, az első napi videóban elmondta:

Tünde az én példaképem és nagynéném.

A család tehát eredetileg úgy jelentkezett a műsorba, hogy nem is tudtak róla, hiszen Renáta jelentkezett helyettük. A fiatal, jólelkű unokahúg azonban rég nem találkozott a Szabó családdal, így nagyon örült, hogy őt érte az a megtiszteltetés, hogy átadhatta nekik az emlékeket őrző fényképalbumot és az elkészült ház kulcsát. Buci a közös élménybeszámoló kapcsán úgy fogalmazott:

Ilyen jó hangulatú és boldog, felszabadult élménybeszámolót még nem hallottam a műsorban, mint most ettől a családtól.

A végeredmény pedig könnyeket csalt a család és a teljes csapat szemébe is, hiszen elérkezett, amire vártak: végre beköltözhettek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás