Újratervezés: A Tankcsapda tagjaitól vehették át a ház kulcsát Jánosék

Rengeteg izgalom és várakozás után a Hajdú család végre új életet kezdhet. Az Újratervezés pénteki adásában a Tankcsapda zenekar tagjai személyesen adták át az elkészült ház kulcsát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.13.
Újratervezés felújítás meglepetés Tankcsapda

Az Újratervezés e heti adásaiban egy háromgyermekes édesapát ismerhettek meg a nézők, aki a covid idején vesztette el a feleségét. János a kevéske összekuporgatott pénzéből egy telket vásárolt, ahol igazi otthont szeretett volna teremteni családjának, de jelenlegi anyagi helyzetükben erre semmi esélye nem lett volna, hiszen a gyerekek mellett csak 5-6 órás munkákat tudott vállalni. Ekkor érkezett az Újratervezés csapata, akik egy nem várt probléma ellenére tökéletes otthonnal ajándékozta meg Hajdúékat.

Újratervezés
Az Újratervezés csapata megint óriási segítséget nyújtott egy családnak, akik új otthonba költözhettek (Fotó:  TV2)

Tankcsapda koncerten kapták a hatalmas bejelentést

Mint az korábban kiderült, jogi problémák miatt János telkén nem lehetett építkezni, a telek ugyanis bejegyzése szerint mezőgazdasági terület, a jogi folyamatok elsimítása pedig hónapokba telt volna. Így tehát egészen más megoldást kellett találni, de ez sem lehetett akadály. A TV2 siker produkciójának egy árverés útján értékesített házat sikerült megvásárolnia és végül ezt az épületet újították fel teljesen. Ilyen problémával egyébként a korábbi adásokban még nem találkoztak az Újratervezés alkotói, ám a kihívások ellenére végül álomszép otthont varázsoltak a családnak. 

A család alig jutott szóhoz a meglepettségtől (Fotó:  TV2)

Amíg a ház felújítása zajlott, rengeteg meglepetéssel készült a csapat: János átesett egy kisebb műtéten, amit régóta halogatott, ellátogattak a Farm VIP forgatási helyszínére, ahol Gáspár Zsoltival találkozhattak és végül a Campus fesztiválra is elmentek, ahol egy gigantikus Tankcsapda koncertnek lehettek szemtanúi. A legnagyobb meglepetést az jelentette, hogy a zenekar a nagyközönség előtt jelentette be, hogy elkészült a ház. Az örömteli események megkoronázásaképp, Lukács Laci személyesen adta át a ház kulcsát hajdú Jánosnak. 

A család végre birtokba vehette a felújított otthont, amely minden várakozásukat felülmúlta.

Újabb család történetével tér vissza az Újratervezés

Jövő héten új családot ismerhetnek meg a nézők, érdemes lesz követni! Újratervezés hétköznaponként 21:30-tól a TV2 Klubon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás