Drámai helyzetben Stohl András: műtét az Újratervezésben

Az Újratervezés legújabb epizódjában még egy műtétre is sor kerül. Stohl András állja a sarat és bebizonyítja, hogy semmilyen élethelyzettől nem rémül meg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.11.
Stohl András Újratervezés (tévéműsor) műtét

Stohl András keveredett már szokatlan helyzetekbe az Újratervezés forgatásán, a legújabb epizódban azonban még egy műtétnek is szemtanúja volt.

Újratervezés, Stohl András
Stohl András gyerekei is büszkék lehetnek: a műsorvezető jelen volt János műtétjénél (Fotó: TV2)

Magára már nem jutott ideje

Az Újratervezés eheti adásaiban egy háromgyermekes édesapát, Hajdú Jánost ismerhettünk meg, aki 2020-ban vesztette el a feleségét covidban. János azóta egyedül neveli a gyerekeket és mindemellett még egy egészségügyi problémával is szembe kellett néznie. Jobb vállán ugyanis egy hatalmas, félgömb alakú kinövés keserítette meg a mindennapjait. János sokáig nem foglalkozott a problémával, de nyilvánvalóan nagyon zavarta. Az Újratervezés csapata különleges ajándékkal lepte meg Jánost, amíg a felújítás javában zajlott: elvitték egy orvoshoz, aki segített neki megszabadulni ettől a tehertől. Stohl András végig János mellett volt, ami óriási segítséget jelentett az édesapának.

A műtét előtt nagyon izgatott és feszült voltam, izzadt a tenyerem és minden bajom volt. De ahogy ott feküdtem a műtőasztalon, azon gondolkoztam, hogy mennyire jó, hogy végre megszabadulok ettől a csomótól.

vallotta be utólag.

Stohl András nemcsak ott volt, hanem mindent végignézett

A tegnapi adásban a sebésztől megtudhattuk, hogy a csomó egy óriásira dagadt faggyúmirigy volt, amit problémamentesen el lehetett távolítani. Stohl András nemcsak ott állt a műtőasztal mellett, hanem arra is vállalkozott, hogy nézze, mi történik épp.

Nagyon örültem, hogy András ott volt a műtőasztal mellett és támogatott engem, erőt adott nekem

 mondta János. Buci pedig nem bánta meg, hogy jelen volt a beavatkozáson:

Pontosan az történt, amit a doktor úr elmondott, és azt láttam Jánoson, hogy iszonyatosan megkönnyebbült. Olyan lehetett ez, mint amikor az ember fogorvoshoz megy: előtte fél, de amikor vége, az nagyon jó érzés.

Így tehát az Újratervezés nem csak az otthonukat tervezte újra, de Jánost is, Stohl András humorosan még meg is jegyezte:

Látod, mondtam, hogy Alain Delon leszel.

János mostantól kezdve nyugodt szívvel mehet majd a gyerekeivel akár a strandra is, ezentúl nem fogja feszélyezni, ha le kell vennie a pólóját. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan halad a felújítás és milyen élmény lesz a Hajdú családnak a Farm VIP helyszínén járni, akkor nézd az Újratervezés adását 21:30-tól a TV2 Klubon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás