Tilla kikotyogta: Stohl András esténként meztelenre vetkőzik

Stábunk az Ázsia Expressz forgatásán beszélgetett az idei széria talán legizgalmasabb párosával. Teszteltük is őket, így olyan titkok is felszínre kerültek, melyeket Stohl András és Till Attila is szívesebben tartott volna meg magának.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.10.
Till Attila TV2 Stohl András

Lakva ismerszik meg az ember és ez az unalomig ismert bölcsesség fokozottan igaz a TV2 kalandreality-jében versenyző Stohl Andrásra és Till Attilára, hiszen ők a Fülöp-szigeteken kötöttek életre szóló véd- és dacszövetséget, és persze mély barátságot. Persze az is igaz, hogy az Ázsia Expressz sajátosságaként éppen a „lakhatás” okozta a legtöbb gondot a részvevőknek, de a színésznek és a műsorvezetőnek azért bőven volt alkalma együtt tölteni az estéket és az éjszakákat, így nem esett nehezükre válaszolni az egymást érintő kérdésekre. Figyelem, kényes titkok következnek! 

Ázsia Expressz
Till Attila és Stohl András az Ázsia Expressz forgatásán csiszolódott össze / Fotó: Bors

Titkok az Ázsia Expressz forgatásáról

Metropol: Ki kettőtök közül a hisztisebb?

Stohl András: Tilla!

Till Attila: Micsoda?! Ebben a csapatban szerintem nincs ilyen… 

Egyébként ha nagyon mikroszkóppal néznénk, bizonyos dolgokban lehet, hogy én.

Metropol: Ki a bevállalósabb? 

S.A.: Hát én! Nem, ez is egyforma… 

T.A.: Hát ez egyforma. De, ha evés, akkor Bandi, de a többiben felesben. 
Metropol: Ki a bátrabb?

S.A.: Nem dőlt még el… Például egy szálláskeresés szerintem bátorság kérdése. Megszólítani egy embert, egy autót, az is bátorság. Tilla beszél és rá is beszéli a helyieket arra, hogy segítsenek nekünk.

Ázsia Expressz
Till Attila olyasmit árult el Stohl Andrásról, amit a színész nem akart közkincsé tenni / Fotó: Bors

„Ezt ki kérte tőled, hogy elmond?! Persze így igaz, de…”

Metropol: Ki hozott felesleges cuccokat? 

T.A.: Én, én, én! Nekem van a társaságban a legnehezebb hátizsákom. 

Huszonhárom kiló, de mindig van tiszta ruhám.

Nem tudom miért, de nem tudtam lemondani a ruháimról. Teljesen értelmetlen. Ráadásul egy kőkemény feladatban kétszer másztunk meg egy óriási lépcsősort úgy, hogy az én cuccommal lehet, nem mindenki ért volna fel. 
Metropol: Ki a viccesebb?

S.A.: Tilla! 

T.A.: Nem értem miért mondod! Most is egy csomót röhögtem rajtad…

Metropol: Mi a másik legidegesítőbb tulajdonsága? 

S.A.: Én tudok egyet! Tilla nagyon sokat beszél… Egyébként imádom hallgatni! A verseny jelenlegi állapotában lenyűgözve nézem. Abszolút meg tudom érteni a feleségét Krisztát, mert én magam is csodálattal tudom hallgatni… 

T.A.: A Bandinak szerintem nincsen. Talán sok mindenben túlzó, de érdekes módon nem esik át azon a határon, hogy elviselhetetlen legyen. 

Mondjuk állandóan levetkőzik meztelenre, ha kell, ha nem.

De ez nem zavar… 

S.A.: Ezt ki kérte tőled, hogy elmond?! Persze így igaz, de…

T.A.: Ha a Bandi belelendül, finnugorul énekel…

@borsonline Hoppá! Pikáns titok derült ki Stohl Andrásról! A TV2 műsorvezetőjéből furcsa dolgokat hozott ki az Ázsia Expressz. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #stohlandrás #tilla #tillattila #ázsiaexpressz #meztelenkedés #meztelen #éneklés #finnugor #vicc #poén #bors ♬ eredeti hang – Bors - Bors

„Tényleg próbálom magam kordában tartani” 

Metropol: Ki a válogatósabb?

T.A.: Ó, az én vagyok! Alapból eléggé vegetáriánus életmódot folytatok. Akármilyen húst nem eszem meg. Bandi viszont nagyon furcsa kinézetű virslikkel kezdett már az elején és semmi baja nem lett.
Metropol: Ki viseli nehezebben, ha veszít? 

S.A.: Én! Nem az a típus vagyok, aki magába folytja a csalódottságát, de tudatosan próbálok erre figyelni. Tényleg próbálom magam kordában tartani, de gyerekkorom óta ez jön belőlem. 

Tilla egy picit fejlettebb már ebben és segít nekem abban, hogy elengedjem a csalódottságomat és nevessek önmagamon.

T.A.: Ebben a versenyben eddig egyetlen egy nagyobb veszteségünk volt. Amikor minden létező előnyből buktunk el egy napot. Úgy kell elképzelni, minta egy futóversenyen valaki két kilométer előnnyel indult volna. Mindenkinél jobbak voltunk az első joker játékon és ott egy akkora veszteséget szenvedtünk, hogy… Megéltük a pillanatot is, amikor a végén megelőztek minket. Szerintem a Bandi ott nagyon jól viselte a kudarcot.

@borsonline Kiderült, mi az Ázsia Expressz versenyzőinek legidegesítőbb szokása. Tilla például sokat beszél, Sáfrány Emese pedig megállás nélkül aludna. Mészáros Bendének viszont más problémája van… De ezt majd Zsigmond Angi elmeséli. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #ázsiaexpressz #tv2 #jolly #krauszgábor #mikesanna #lakyzsuzsi #dietzguszti #tilla #stohlandrás #béresanett #sáfrányemese #idegesítő #szokások ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás