Stohl András vallomása: ezt kéri a gyerekeitől

Az ismert műsorvezető augusztusban tér vissza a képernyőre az Újratervezés című műsorral. Stohl András a műsor kapcsán elárulta, mi az, amit elrontott a gyereknevelésben, és ami miatt egy fontos kérése is van a lányaihoz.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.30.
Stohl András Szabó Zsófi Újratervezés család gyereknevelés

Stohl András Szabó Zsófival és Csutival közösen lesz látható az Újratervezés című műsor 4. évadában, amiről a sajtótájékoztatón mesélt a Borsnak. A műsorvezető elárulta, hogy bár gördülékenyen ment a közös munka, úgy érezte fontos, hogy segítse Zsófit ebben a nehéz helyzetben, hiszen a műsorban igazán megható és szívszorító történetekkel szembesültek. Természetesen a nehéz sorsú családok kapcsán a színész is szinte csak a saját gyerekeire tudott gondolni, és hogy mi az, amit talán másképp kellett volna csinálnia.

Stohl András
Stohl András lányairól vallott, különleges kérése van hozzájuk az Újratervezés kapcsán (Fotó: Szabolcs László)

Andrásnak két lánya van, Stohl Luca és Rebeka, akik ma már felnőttek ugyan, de az édesapa szerint van, amiből sokat tanulhatnának, ezért egy fontos kérése is lesz hozzájuk:

Mindannyian beleesünk azokba a hibákba, hogy elkényeztetjük a gyerekeinket és hülyeségeket is megveszünk nekik. De amikor látunk egy ilyen családot és, hogy ők hogyan élnek, miből élnek, minek tudnak örülni, akkor az hatással van még ránk műsorvezetőkre is, és remélem a nézőkre is. Én azt fogom kérni a gyerekeimtől, hogy nézzék meg ezt a műsort, mert még én is tudok belőle tanulni.

Stohl András Szabó Zsófinak is sokat segített a műsor alatt (Fotó: Szabolcs László)

Stohl András Szabó Zsófinak is segített a műsor alatt

Míg a színész már régi motorosnak számít, addig Zsófinak ez volt az első évada ebben a műsorban, így kifejezetten jól jött neki egy kis felkészítés:

Azt tudtam, hogy Zsófi egy érzékeny lány, és azt is tudtam, hogy ezek nagyon erős szituációk, amikbe belekeveredett, ezért már az elején próbáltam neki mondani, hogy itt az a fontos, hogy jót fogunk tenni. Lehet, hogy nagyon sok nehézséggel találkozunk, de arra gondoljon, hogy ez megy előre és egyre jobb lesz, egyre többet tudunk segíteni. A műsorban sokszor látszik, hogy mennyit változnak a családok is. Az elején meg vannak illetődve, még tőlünk is, de egyre jobban elhiszik, hogy tényleg őszintén segíteni akarunk, és a végén, mikor megkapják a házat, az egy óriási pillanat. És Zsófit is efelé próbáltam tolni, hogy nyugodjon meg, minden egyre jobb lesz és amellett, hogy nagyon érzékeny, nagyon profin végezte a dolgát.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás