Ritka személyes üzenetet küldött Katalin hercegné

A walesi hercegné megtörte a csendet és ismét üzent a rajongóknak.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.
nyilatkozat katalin hercegné üzenete

A walesi hercegné ritka személyes üzenetet adott ki, miközben a gyógyulásra koncentrál. Egy szívéhez közeli ügy azonban arra késztette, hogy klaviatúrát ragadjon és a közösségi médián keresztül üzenjen. 

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024

KATE MIDDLETON
Fotó: Rob Newell – CameraSport /  Getty Images

Katalin hercegné januárban hasi műtéten esett át, eltűnt a nyilvánosság elől, majd márciusban bejelentette, hogy rákkal küzd. Megelőző kemoterápián vesz részt, és még nem tudni, mikor térhet vissza a királyi feladataihoz. A diagnózis óta ritkán jelentkezett a nyilvánosság előtt.

Katalin azonban ma felkereste a hivatalos X-oldalát, hogy kiadjon egy nyilatkozatot egy szívéhez közel álló szervezetről – és arról, hogyan várja a velük való együttműködést.

A cserkészszövetség elnökeként elárulta, hogy „várja a munkát” az Egyesült Királyság új főcserkészével, Dwayne Fieldsszel. „Örömmel üdvözölhetem @DwayneFieldst az Egyesült Királyság új főcserkészeként. A Scouts egy olyan hihetetlen szervezet, amely #SkillsForLife-et tanít, és óriási változást hoz a fiatalok számára országszerte. Várom, hogy együtt dolgozhassunk! C" A C azt jelzi, hogy ez Katalin személyes üzenete. Sok éve már Kent hercegével a cserkészszövetség elnökei, és ő az első nő, aki betölti ezt a posztot.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás