Óriási keblek: Zimány Linda beterpesztett a kamera előtt – Forró fotó

Testmozgással töltötte a szombati napját Zimány Linda. Meg is mutatta a rajongóinak.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.21. 18:00
Zimány Linda beterpesztett edzés

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, a csinos ügyvédnő bár igyekszik kiélvezni a nyarat, de még így is rengeteget dolgozik, ősztől pedig újabb nagy lépésre készül. Zimány Linda saját márkája és az ügyvédi munkája mellett úgy döntött, még az egyetemre is visszatér. 

Zimány Linda Booby Tape esemény
Zimány Linda / Fotó: Szabolcs László

A modell korábban elárulta, miről is szólnak a mindennapjai ennyi tennivaló közben:

Nagyon sok munkám van, a háttérben is, illetve megint ügyvédkednem is kell egy kicsit, de inkább az üzleti életben. Szeptembertől pedig szeretnék elkezdeni egy egészségügyi szakjogász képzést a munkámhoz kapcsolódóan. Az megint nagyon izgalmas lesz, hogy három szemeszterre visszaülök az egyetemi padba. De biztosan nehéz is lesz, mert péntekenként kell majd bejárni elvileg a suliba, de ahogy mindenki, én is dolgozom mellette. De nagyon motivált vagyok és igyekszem megoldást találni arra, hogy olyan a munkám, hogy nem tudom előre mi lesz jövő hét pénteken.

- részletezte Zimány Linda, de persze igyekszik megtartani az egyensúlyt a pihenés és a munka között, ez azonban könnyen eltolódhat a sűrű hétköznapokban. Szerencsére azonban nincs ez így Zimány Linda esetében. A csinos ügyvédnő ugyanis a szombati napját az edzőterembe töltötte. A tornateremből pedig egy elképesztően dögös fotót posztolt. Az aprócska testszínű edzőruhája látni engedte a kocka hasát, és a sportmelltartó tökéletes dekoltázst varázsolt a számára. 

Zimány Linda azonban nem bízott semmit sem a véletlenre és hatalmasat is terpesztett, hogy bizonyítsa rugalmasságát. A füllesztő hangulatú bejegyzését ide kattintva tekintheted meg. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás