Új kihívások elé néz Zimány Linda: visszaül az iskolapadba

A csinos ügyvédnő bár igyekszik kiélvezni a nyarat, de még így is rengeteget dolgozik, ősztől pedig újabb nagy lépésre készül. Zimány Linda saját márkája és az ügyvédi munkája mellett úgy döntött, még az egyetemre is visszatér, amiről most lapunknak mesélt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.04.
Zimány Linda egyetem munka pihenés nyár

Zimány Linda nyara nagyrészt munkával telik, de a Balatonon is igyekszik minél több időt tölteni, bár a kötelesség mindig visszaszólítja Budapestre. Pedig a pihenés is nagyon fontos, különösen, hogy az eddigiek mellé újabb nehéz feladatot vállalt, és alig egy hónap múlva visszatér az egyetemre.

20230805_Balatonfüred Miss Balaton_0062 Zimány Linda
Zimány Linda már az őszi időszakon gondolkodik, hiszen szeptembertől szeretne visszatérni az egyetemre (Fotó: Markovics Gábor)

Ősszel újra egyetem

A modell elárulta miről szólnak a mindennapjai mostanában:

Nagyon sok munkám van, a háttérben is, illetve megint ügyvédkednem is kell egy kicsit, de inkább az üzleti életben. Szeptembertől pedig szeretnék elkezdeni egy egészségügyi szakjogász képzést a munkámhoz kapcsolódóan. Az megint nagyon izgalmas lesz, hogy három szemeszterre visszaülök az egyetemi padba. De biztosan nehéz is lesz, mert péntekenként kell majd bejárni elvileg a suliba, de ahogy mindenki, én is dolgozom mellette. De nagyon motivált vagyok és igyekszem megoldást találni arra, hogy olyan a munkám, hogy nem tudom előre mi lesz jövő hét pénteken.

Persze igyekszik megtartani az egyensúlyt a pihenés és a munka között, de ez könnyen eltolódik a sűrű hétköznapokban:

„Most nagyon nagy a pörgés, de persze nem panaszkodom az életemre. Elmehetek külföldre is meg a Balatonra is, ha szeretnék, csak nem bírok lent maradni maradni mondjuk egy hétre. Ha külföldön vagyok az azért más, mert akkor kénytelen vagyok ott lenni és pihenni, nem foglalkozni az itthoni dolgokkal. De ha a Balatonon lennék, akkor szinte biztos, hogy folyton az járna a fejemben, hogy mi mindent kellene csinálnom Pesten. Persze így is nagyon jó dolgom van és igyekszem ezt értékelni is.”

Linda a rengeteg munka mellett próbál időt szakítani a pihenésre is (Fotó: Instagram)

Zimány Linda szívesebben töltené a Balatonon a nyarat

Bár a munka Budapestre szólítja, Linda őszintén bevallotta, hogy jobban szeretné a vízparton tölteni az időt a nyári hőségben:

Nekem a szívem csücske a Balaton, mert ott nőttem fel és mindig nagyon jól érzem ott magam. Épp a héten jöttem vissza Pestre és ez nekem mindig olyan depresszív nyáron, amikor a Balatonról vissza kell jönnöm a betonrengetegbe. Mindig irigykedem azokra, akik egész nyáron lent tudnak lenni egy nyaralóban és megtehetik, hogy onnan dolgoznak. De egyszer talán én is eljutok oda, ha idősebb leszek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás