Összeszorult a rajongók gyomra: kórházból, infúzióval jelentkezett be Zimány Linda

A jogász-modell mindig is imádta az állatokat, ezért gyakran lehet látni kedvencével együtt. Zimány Linda nemrég egy állatorvosi rendelőből jelentkezett be, ahova Dior nevű kutyáját vitte el.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.07.04.
Zimány Linda kutyája infúzió

Sok sztárnak vannak háziállatai, akik hű társaik a mindennapokban, ők pedig szeretettel gondoskodnak róluk. Ezzel Zimány Linda is így van, számára a hófehér kiskutyája a mindene. A gyönyörű jogász mindent meg is tesz azért, hogy a kis Diornak a lehető legjobb sora legyen.

Zimány Linda és Dior
Zimány Linda imádja Dior nevű kutyusát Fotó: Zimány Linda

Ezért is volt meglepő, hogy Linda nemrég a huszonnégy óráig látható Instagram- történetében osztott meg egy videót Diorról. Azonban a helyszín aggodalomra adott okot, hiszen egy állatorvosi rendelőben készült. A rövid videóban csak a kiskedvenc látható, akinek a bal mancsában egy infúzió van bekötve. Linda négylábú kedvencével azonban láthatóan minden rendben van, mert nagyon energikus volt, és vidám.

Zimány Linda
Zimány Linda kutyájának láthatóan nincs komoly baja. Vidámnak és egészségesnek látszik Fotó: Instagram

Zimány Linda súlyosan büntetné az állatkínzókat

A gyönyörű modell mindig is nagy állatvédő volt, korábban a Ripostnak mondta el határozott véleményét a témával kapcsolatban.

Szerintem még nagyon gyerekcipőben jár ez a téma Magyarországon. Ezért is örülök, hogy van ez a konzultáció. Azt a törvényjavaslatot várnám itthon is, amit körülbelül két éve még Donald Trump írt alá Amerikában, hogy az állatkínzást szövetségi bűncselekménnyé nyilvánította, ezzel a legsúlyosabb jogi kategóriába sorolva az ottani jogrendszer szerint. Akár 7 év büntetést is kaphatnak az állatkínzók, akiket az államhatárokon túl is üldöznek. Kijelentett tény kriminológiai szempontból, hogy azok az emberek, akik az állatokat kínozzák, később embertársaikat is bántalmazzák

– mondta el korábban a Ripostnak Linda.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás