„Úgy éreztem magam egész este, mintha a Bridgertonban lennék” – Zimány Linda drámai ruhában tündökölt az Anna-bálon

A csinos modell idén járt először a legendás balatonfüredi Anna-bálon, ahol ragyogott különleges estélyi ruhájában. Zimány Linda lapunknak mesélt először erről a különleges eseményről, ami egész biztosan örök élmény lesz számára, sőt a lélegzetelállító ruhadarabról is elárult néhány kulisszatitkot.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.30.
Zimány Linda Demeter Richárd Anna-bál estélyi élmények

Zimány Linda az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy idén volt lehetősége először részt venni a híres Füredi Anna-bálon. Az esemény minden nyáron az Anna Grand Hotelben kerül megrendezésre immár közel 200 éve, ugyanis az idei volt a 199. Anna-bál. Linda egy igazán drámai darabot választott a különleges alkalomra, amit a tehetséges tervező, Demeter Richárd készített neki erre az estére. Az üzletasszony most lapunknak mesélt erről a nem mindennapi élményről és a lélegzetelállító ruhadarabról.

20230805_Balatonfüred Miss Balaton_0062 Zimány Linda
Zimány Linda idén vett részt először az Anna-bálon (Fotó: Markovics Gábor)

Lindát kellemes csalódásként érte, hogy ez a hagyomány még ma is generációkat érint és épp olyan lenyűgöző, mint ahogy azt elképzelte.

Nagyon jól éreztem magam. A Miss Balaton-os társasággal mentünk és nagyon izgalmas volt, mert ez egy nagyon nagy múltú, régi hagyományokkal rendelkező esemény, ami egyébként nagyon magas színvonalú. És azt kell, hogy mondjam valóban méltó a nevéhez. A helyszín maga is gyönyörű, különösen, amióta felújították az Anna Grand Hotelt. A programok is jók voltak, és különösen tetszett, hogy a fiatalabbaktól kezdve, minden generáció képviseltette magát. Voltak olyan idősebb párok, akiken látszott, hogy tényleg tradicionálisan évről évre részt vesznek az Anna-bálon. Nekik az öltözékük is teljesen a régi korokat idézte. Ott is elhangzott, hogy talán ez az egyetlen ilyen idős bál Európában, ami még megmaradt. És mindig jó érzés, amikor az ember ilyen különleges, nagy múltú dolgokat tud megtapasztalni, akár még modernebb köntösben is.

„Az is nagyon tetszik, hogy megtartották az első bálozás hagyományát is a mai napig, mert volt, aki mondta, hogy jövőre, ha a lánya 18 éves lesz majd, hozza őt is első bálozóként. Szóval ez a hagyomány valóban generációkon átível és anyáról lányra, sőt nagymamáról unokára száll” – tette még hozzá.

Zimány Linda drámai belépővel érkezett a bálra

Persze nem mehetünk el szó nélkül amellett a gyönyörű ruha mellett sem, amit a modell az eseményre választott. Egy Demeter Richárd darabról van szó, ami minden részletében Lindához illett:

Ricsivel már jó pár éve együtt dolgozunk és nagyon szeretem, hogy mindig pontosan tudja, mire vágyom. Ez most sem volt másként. Mondtam neki, hogy lesz a bál és rábíztam, hogy találjon ki valami szép ruhát nekem. Előtte megnéztem, hogy általában a legtöbben a nyárias színeket választják, az első bálozóknak pedig a fehér ruha az elvárás, ezért döntöttem úgy, hogy akkor az én ruhám legyen fekete. Ő pedig egyből tudta, hogy milyen drámai darabot szeretnék. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, szóval nagyon jól sikerült és nagyon jól is éreztem magam benne. Az ilyen események kapcsán egyébként is mindig előjön belőlem ez a királylány érzés, mint akiket gyerekként a mesékben látunk. De most úgy éreztem magam egész este, mintha a Bridgertonban lennék.

„De mindenképpen olyat szerettem volna, ami kicsit más, kicsit kilóg a sorból. Úgy éreztem, hogy ez a drámaian romantikus stílus igazán illene hozzám és ezt abszolút jól kifejezte ez a ruha. De az is nagyon fontos számomra, hogy a személyiségemhez közel álljon az, amit nekem készítenek, hiszen akkor tudom igazán viselni. Persze a fotók után azért attól a hosszú uszálytól megszabadultam, mert bár nagyon szép volt, képtelenség lett volna abban tölteni az egész estét. Végül is nem a Bridgertonban élünk, hogy hozzá legyünk szokva az ilyesmihez, de szerencsés vagyok, hogy átélhetem ezt ilyen eseményeken” – vallotta be.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás