Nincs több titok: Lehull a lepel az ismert magyar politikus új kedveséről

A romantikus politikus szíve újra foglalt, hamarosan pedig az is kiderül, ki a szerencsés hölgy. Schmuck Andor színpadra lép új kedvesével!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.09.21. 16:30
Schmuck Andor Tinder Tündérek politikus szerelem

A mindig jó kedélyű és meglehetősen romantikus politikus, Schmuck Andor szerelmi élete az utóbbi időben olyan rejtélyes, hogy jelenleg Sherlock Holmes sem tudná kideríteni, ki mellett tette le a voksát. Nagyon úgy hírlik viszont, hogy valaki bizony elrabolta Schmuck nem is olyan pici szívét.

Schmuck Andor
Schmuck Andor imád énekelni, és a nőket is szereti (Fotó: Markovics Gábor)

A Tisztelet Társaságának elnöke volt már házas, nemrég hírbe hozták egyik exével, Lindával, június elején pedig azzal borzolta a kedélyeket, hogy Tinder Tündérek címmel kiadott egy könyvet a furcsán végződő randijairól.

Bármennyi csalódáson is van már túl, most nagyon úgy tűnik, hogy Ámor nyila ismét pontosan célzott. Az új választott kilétét pedig nem máshol fedi majd fel Andor, mint a Szenes Iván Emlékesten szeptember 22-én!

„Bizony, én is dalra fakadok majd vasárnap! Társam pedig az a személy lesz, akivel a hétköznapokban és az ünnepi pillanatokban is remekül kijövök, ráadásul mindig számíthatok rá. Nagyon megy már a találgatás, hogy egy színésznőről vagy egy énekesnőről van-e szó, én csak annyit mondok, hogy szeptember 22-én, a Szenes Iván Emlékesten minden kiderül. Alig várom, hogy megmutassam, ki az, akit megismertem egy tévéfelvételen, és rabul ejtette a szívem” - újságolta boldogan a Metropolnak a hősszerelmes.

Szerinted ki lehet Schmuck Andor barátnője?

Schmuck Andor nem akárkinek köszönheti, hogy énekel

A Tisztelet Társasága elnökének tehetségét nem akárki, Bangó Margit fedezte fel. Komoly terveit lapunknak fogalmazta meg.

„Az énekesi karrierem Bangó Margitnak köszönhető, ezelőtt tizenöt évvel fogadtunk, így készült el egy háromszámos lemezem. Mindenkinek ingyen és bérmentve küldtük el, egyet kértünk, aki teheti, adakozzon a gyermekalapítvány részére. Ötszázezer forint jött össze, ami másfél évtizeddel ezelőtt igen soknak számított. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ennek a közös munkának köszönhetően a művésznő jubileumi koncertjén az egyik számot lenyomtuk duettbe. Még lehetséges az is, hogy nemsokára a hátamra veszem a várost, és kifejezetten nyugdíjasklubok számára jó hangulatú melódiákkal, történetekkel szórakoztatjuk el egymást” – árulta el a politikus tavaly a Metropolnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás