Schmuck Andor párra lelt: Itt mutatja be először a nyilvánosságnak





Partnerre talált Schmuck Andor. Mielőtt bárki azt gondolná, végre beköszöntött a szerelem a Tisztelet Társasága elnökének szívébe, nincs jó hírünk, nem egészen erről van szó.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.07.31.
Schmuck Andor duettpartner titok

Schmuck Andor ugyanis énekhangját készül újra megcsillogtatni titokzatos hölgy partnereként. Az expolitikus elárulta, egy vidéki koncerten ismerkedtek meg, első látásra szerelembe esett, igaz, nem a hölgybe, hanem a hangjába. Andor egyelőre titkolózik, kiről van szó, a Metropolnak viszont elárulta, mikor fedi fel az énekesnő személyét.

„Immáron ötödik éve, hogy a Szenes Andrea által szervezett Szenes Iván Emlékesten dudorászok. Énekeltem már Fodor Zsókával és Singh Vikivel is.”

Most egy új, feltörekvő, aranytorkú, csodálatosan szép és igen fiatal tehetséges csillaggal vonulok stúdióba, két duettet fogunk fölvenni, ahol a Korda György közelgő, januári születésnapjára készítünk közösen.

„A dalt Szenes Iván írta, de mostanában nem játszották. Egyelőre titkolom a hölgy személyét, majd ott, a színpadon fog kiderülni, kiről is van valójában szó” – mondta érdeklődésünkre.

Schmuck Andor
Az expolitikus egyelőre titkolózik az énekesnő kilétéről – Fotó: Szabolcs László

Hamarosan minden kiderül

Andor örömmel mesélte el első találkozásuk történetét.

„Két hónappal ezelőtt egy nyugdíjasrendezvényen vettem részt, ahol ő énekelt. Egyszerűen ott ragadt a fülem. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve a duettpartnerem lenni a több mint tízezer főt megmozgató esten, és igent mondott. Szenes Andrea meghallgatta, áldását adta. Szeptember harmadikáig kell csak türelemmel lenni, ott minden kiderül”mesélte sejtelmesen Andor.

 

Bangó Margit fedezte föl

A Tisztelet Társasága elnökének tehetségét nem akárki, Bangó Margit fedezte fel. Komoly terveit lapunknak fogalmazta meg.

„Az énekesi karrierem Bangó Margitnak köszönhető, ezelőtt tizenöt évvel fogadtunk, így készült el egy háromszámos lemezem. Mindenkinek ingyen és bérmentve küldtük el, egyet kértünk, aki teheti, adakozzon a gyermekalapítvány részére.”

Ötszázezer forint jött össze, ami másfél évtizeddel ezelőtt igen soknak számított.

„Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ennek a közös munkának köszönhetően a művésznő jubileumi koncertjén az egyik számot lenyomtuk duettbe. Még lehetséges az is, hogy nemsokára a hátamra veszem a várost, és kifejezetten nyugdíjasklubok számára jó hangulatú melódiákkal, történetekkel szórakoztatjuk el egymást” – árulta el az expolitikus.





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás