Mint egy igazi díva: így tündökölt Cristiano Ronaldo gyönyörű barátnője a Velencei Filmfesztiválon

A sztármami mint egy angyal, úgy nézett ki fehér estélyijében.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.08.
Cristiano Ronaldo Velencei Filmfesztivál georgina rodriguez

Augusztus 28. és szeptember 7. között ismét megrendezték az ikonikus és világhírű Velencei Filmfesztivált, amin ismét rengeteg sztár tette tiszteletét, köztük Cristiano Ronaldo gyönyörű barátnője, Georgina Rodríguez is. A sztármami, influenszer és üzletasszony egy varázslatos, testhez simuló ruhában mutatta meg tökéletes alakját három gyermek után is. 

Georgina is tiszteletét tette Velencében – Fotó: AFP

A 30 éves szépség a vörös szőnyegen a Diva e Donna esemény miatt jelent meg a 81. Velencei Filmfesztiválon, ahol igazi dívaként tündökölt. Egy combig kivágott fehér sifonruhát viselt, és egy virágos nyaklánccal díszítette a ruhát, valamint egyszerű, pántos magas sarkúval egészítette ki a megjelenését. A hab a tortán pedig, hogy az eseményen még át is vehette a Diva e Donna Woman of the Year díjat Soy Georgina (Én, Georgina) című dokumentumfilmjéért, amely a Netflixen látható.

Ronaldo sikeres barátnőjét látva a rajongókban ismét felmerült a kérdés: mikor kötik már össze az életüket. Vagy esetleg összekötötték-e már? Ez utóbbira a focista egy YouTube-videója alapján kezdtek el gyanakodni, amiben azt közölte: 

Megiszom a kávémat, amikor elkezdem a napomat. Ez a rutinom...reggel megiszom a kávémat, beszélek a gyerekeimmel, a feleségemmel és elkezdem a napot.

Hivatalosan még  azonban nem jelentettek be sem eljegyzést, sem esküvőt, pedig már 2016 óta alkotnak egy párt. Georgina a focista három gyerekének a mostohaanyja, és született két közös gyerekük is. Egy kisbabájukat pedig ikerterhessége során sajnálatos módon elvesztették a szüléskor – írja a Life.hu.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás