Cristiano Ronaldo szerelmét így még nem láttad, hátulról videózták a bikinis szépséget

Georgina Rodríguez a Vörös-tengernél nyaral a családjával. Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis szerelme fotókat osztott meg a pihenésről.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.07.15.
Cristiano Ronaldo Portugália Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez ismét nagy figyelmet keltett a közösségi médiában. A 30 éves szépség és az ötszörös aranylabdás labdarúgó a családjával pihen azóta, hogy Portugália kiesett a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságról.

Georgina megosztott magáról néhány képet. Az egyiken bikiniben élvezi a napsütést, a másikon pedig futás közben láthatjuk, erről videót is készített a 60 milliós követőjének az Instagramon. Georgina rajongói természetesen ámulatba estek, így még, futás közben, hátulról soha nem látták, nem győztek betelni a nő szépségével és formás testével. Egyikük azt írta, „gyönyörű”, egy másik pedig vallomást tett: „Imádlak titeket, én vagyok a legnagyobb rajongótok.”

Cristiano Ronaldo csalódást okozott az Európa-bajnokságon, nem szerzett gólt, mindössze a Szlovénia és a Franciaország elleni büntetőpárbajok során talált a hálóba. Portugália a negyeddöntőben esett ki, miután gól nélküli döntetlent követően büntetőkkel kikapott a franciáktól.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás