Ronaldo szerelme a melleivel kergeti őrületbe a világot

Cristiano Ronaldo és szerelme, Georgina Rodriguez szakításáról egyre többet cikkeznek, a sztárpár azonban egy pikáns fotóval mutatta a külvilágnak, hogy továbbra is minden rendben van közöttük.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.06.24.
Módosítva: 2023.06.25.
Cristiano Ronaldo kapcsolat szerelem Instagram Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez kapcsolata információk szerint válságba került Szaúd-Arábiában, a sztárpár között már egy szerződés is létrejött, ami a szakításnál lépne életbe. A közösségi médiában azonban úgy tűnik, hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben közöttük, a legfrissebb, nyaralós bejegyzésük szintén ezt bizonyítja.

A Georgina által készített szelfi hatalmas sikert aratott, a fotót már több mint 15 millió ember lájkolta. Az argentin szépség egy zöld fürdőruhában mutatta meg tökéletes testét, mellei kiemelt figyelmet kaptak a képen, talán nem is véletlen, hogy a poszt átlépte a 100 ezer kommentet, köztük rengeteg volt az arab hozzászóló, akik nincsenek igazán kibékülve Georgina magamutogatásával.

A 29 éves modell 2016 júniusa óta van együtt az Al-Nasszr ötszörös aranylabdás sztárjával, és két közös gyermekük van, Alana Martina és Bella Esmeralda – Cristiano Ronaldo Jr, valamint az ikrek, Eva és Mateo béranyától születtek.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás