Kitálalt Mick Jagger 44 évvel fiatalabb barátnője: ezt gondolja a korkülönbségről

Melanie Hamrick már megtanult együtt élni a kritikákkal. Azt tartja a legfontosabbnak, hogy boldogok legyenek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.24. 13:00
Módosítva: 2024.09.24. 19:13
Mick Jagger korkülönbség Melanie Hamrick párkapcsolat

Mick Jagger barátnője, Melanie Hamrick nem foglalkozik a köztük lévő 44 év korkülönbséggel, mondván, ha erre terelődik a szó, inkább „felteszi a szemellenzőt”. A 37 éves, egykor balett-táncosként tevékenykedő nő és a Rolling Stones 81 éves frontembere 2014 óta vannak együtt, és egy közös gyermekük is van, Deveraux.

Mick Jagger és Melanie Hamrick
A pár boldog együtt, más nem is számít! (Fotó: AFP)

Melanie nőszintén nyilatkozott arról, hogy a korkülönbség sosem volt akadály a kapcsolatukban, és nem hagyja, hogy mások véleménye befolyásolja az életüket – írja a nypost.com.

Nem foglalkozom azzal, amit az emberek mondanak. Számomra az számít, hogy mi boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Boldog vagyok? Igen. Boldogok az emberek az életemben? Igen. Bántok valakit? Nem. Rendben, akkor foglalkozhatnak a saját dolgukkal

– nyilatkozta Melanie, hozzátéve, hogy a kapcsolatuk alapja a kölcsönös tisztelet és támogatás.

Mick Jagger 2014 februárjában ismerkedett meg jelenlegi barátnőjével a Rolling Stones tokiói koncertjén. Az akkor 26 éves nő az American Ballet Theatre táncosaként kapott jegyet a bulira. A rocksztárnak összesen nyolc gyermeke van, közülük egy a mostani kedvesétől. A barátnő egy tavalyi interjúban arra a kérdésre, hogy hozzámenne-e a zenészhez, azt felelte: nem tudja, ő ugyanis olyan ember, aki a pillanatnak él.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás