Megtörte a csendet Kamilla királyné fia a rosszindulatú pletykák miatt

Tom Parker Bowles eloszlatta a családjáról szóló pletykákat.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.27. 16:00
Kamilla királyné Károly király egészségügyi állapot vallomás

A királyi család egyik tagjáról kevés szó esik. Ő nem más, mint Kamilla királynő fia, aki az első házasságából született. Tom Parker Bowles sikeres mesterszakács, és soha nem is használta arra az édesanyja ismertségét, hogy a saját karrierjét beindítsa. Éppen ezért ritkán nyilatkozik a magánéletéről, azonban nemrég szűkszavúan válaszolnia kellett az újságírók kérdéseire az anyukájáról és a mostohaapjáról, a királyról, miután több olyan cikk is megjelent, amelyek szerint Károly állapota leromlott, a felesége Kamilla pedig már nem bírja lelkileg a támogatását.

Kamilla királyné fia szerint jól van a király, az édesanyja pedig erős nő, tartja magát a végsőkig Fotó: AFP

Tom nemrég adta ki a legújabb szakácskönyvét egy nyilvános sajtóesemény keretében. Miközben a legtöbb kérdés az alkotással és a receptekkel kapcsolatos érkezett, egy újságíró úgy döntött, hogy az író magánéletére tereli a témát. A fiatalember őszintén válaszolt arra a kérdésre, hogy hogy érzi magát Károly király, és hogy bírja a támogatását Kamilla királyné.

Az orvos szerint jól halad Károly király kezelése

 – kezdte beszámolóját Tom, majd hozzátette – 

Kamilla királyné is jól van, az édesanyám egy igazán kemény nő.

Tom Parker Bowles Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles fia. A pár 1973 és 1995 között volt házas. Kamilla királyné egy évtizeddel az első házassága után, 2005-ben kötötte össze az életét Károllyal – számolt be róla a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás