Hoppá! Meglepő dolgot kért Kamilla királyné a hollywoodi sztártól

Henry Winkler az Ascot Derbyn vett részt, amikor hatalmas meglepetés érte. Kamilla királyné váratlan lépésre szánta el magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.21.
Kamilla királyné királyi család sztár

Kamilla királyné a Royal Ascoton találkozott Henry Winklerrel. A hollywoodi színészt számtalan sorozatból ismerheti a közönség, mint például az Ítélet: család, vagy a Városfejlesztési ügyosztály. Most a People magazinnak árulta el, hogy mit kért tőle a királyné, és milyen érzés volt a királyi család egy tagjával beszélgetni.

Kamilla királyné
Kamilla királyné gyakran látogatja a Royal Ascot Derbyt (Fotó: Max Mumby / Indigo)

Már a Royal Ascot Derbyre való meghívás is meglepte

Henry Winkler azzal kezdte interjúját, hogy már az meglepő volt számára, hogy meghívták egy ilyen előkelő eseményre. A fényűző Royal Ascot Derby ugyanis szigorú etikettjéről és öltözködési szabályairól ismert. Bár tartott a formális eseménytől, mégis hatalmas élményként élte meg

Meghívtak minket a Royal Ascotra” – lelkendezett a sajtónak a színész. „A királyi derbi szerepel a My Fair Ladyben, az egész történelmet végigkísérte, és minket meghívtak rá. Hihetetlen volt. A királyi pár egy nyitott hintóban érkezett, amit ezek az elképesztően gyönyörű lovak húztak. Ezután pedig egy háromfogásos ebéd várt minket.”

Mi a Royal Ascot Derby?

A Royal Ascot Derby egy angol lóverseny, amit a Berkshire megyei Ascot-ban rendeznek meg. A derbit 1711-ben Anna királynő alapította, amikor kilovagolt a kastélytól. Ascot ugyanis kevesebb, mint 10 kilométerre található Windsortól. Az Ascot derbi Anglia legértékesebb lóversenye, ahol a világ legjobb versenylovai mérettetik meg magukat. A fődíj pedig több millió font. 
A Royal Ascot mindig a királyi család megérkezésével kezdődik. A résztvevőknek pedig rendkívül szigorú öltözködési szabályoknak kell megfelelnie. 

Ideges lett, amikor megtudta, hogy a királyné várja őt

Az esemény pedig egyre hihetetlenebbé vált számára. A társaságban ugyanis egyszer csak azt kezdték suttogni, hogy Kamilla királyné látni szeretné őt. A színész eleinte rettenetesen izgult, hisz nem mindennap találkozik az ember a királyi család egy tagjával.

„A semmiből egyszer csak azt kezdték suttogni az emberek, hogy a királynő találkozni szeretne velem. Szóval lesétáltunk egy bekerített kifutón, és hirtelen tizenkét, erdőzöld zsakettkabátos férfi vonult ki elénk. A királyné egyszer csak megjelent közöttük, talpig hófehérben.”

Kamilla királyné, Henry Winkler
Kamilla királyné valószínűleg egyik sorozatából ismerheti Henry Winklert, ugyanis a királyné nagy sorozatrajongó (Fotó: AFP)

Kamilla királyné kedves és közvetlen volt vele

A színész arra számított, hogy a találkozó is kimért hangulatban és olyan fényűzésben fog telni, mint amilyen maga az esemény is volt. Ehhez képest pont az ellenkezője történt. Olyannyira, hogy a Kamilla királynéval történt szívmelengető találkozás egy örök emlék marad neki. Ez pedig még különlegesebbé tette számára az amúgy sem hétköznapi alkalmat.

Megemeltem a kalapom előtte. Úgy beszélgettünk, mintha csak Liz nénikémmel találkoztam volna. Közvetlen volt az egész, nem volt feszélyezett távolságtartás. Nem éreztem, hogy egy uralkodónővel beszélgetek. Csak egy kedves, szerethető hölgy volt, aki a gyerekek számára készült könyvemről érdeklődött, a Detektív kacsák sorozatról.

Kamilla királyné
Kamilla királyné férjével, III. Károly királlyal vett részt a derbin (Fotó: AFP)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás