Kamilla királyné elárulta, melyik sorozatra függött rá teljesen

Népszerű brit sorozatot imád III. Károly király felesége. Kamilla királyné odavan a Bridgerton család történetéért.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.05.23.
Módosítva: 2024.05.23.
III. Károly király Kamilla királyné A Bridgerton család

A brit királyi család tagjai fényűző életet élnek, azonban sok mindenben olyanok, mint a legtöbb ember. Kamilla királyné például a magyarok körében is népszerű sorozatra függött rá.

Kamilla királyné
Kamilla királyné a hétköznapjairól árult el egy részletet (Fotó: i-Images/eyevine)

Kamilla királyné: „Az első évadot többször is láttam

III. Károly király és felesége egy különleges kertészeti bemutatón vett részt, ami a népszerű Bridgerton család-sorozat világát idézi meg. Ismerős volt a helyszín az uralkodó feleségének, ugyanis minden egyes részt látott, van, amit nem csak egyszer.

Az első évadot többször is láttam

ismerte el a 76 éves Kamilla királyné. Nem ő az egyetlen kékvérű, aki rajong az előkelőségekről szóló romantikus sorozatért, aminek a napokban debütált a harmadik évadának első fele. II. Erzsébet második fia, András herceg volt felesége, Sarah Ferguson 2021-ben úgy fogalmazott, megszállottja a Netflix-műsornak: kétszer is látta az első részeket.

King Charles & Queen Camilla at the Chelsea Flower Show in London, UK.
III. Károly király nagyon örül, hogy visszatérhetett hivatali teendőihez (Fotó: i-Images/eyevine)

Komposzt királya és méhek királynője

Kamilla királynéra rá is fért a lazítás, az elmúlt hetek nehezek voltak számára. Miután III. Károly királyt rákkal diagnosztizálták, igyekezett mindenben támogatni férjét, és hivatali teendői egy részét is átvállalta, míg Károly lábadozott. Egészségügyi állapotáról azóta nem sokat tudni, de a jelek szerint jobban van, néhány hete ugyanis – hosszú idő után először – hivatalos rendezvényen vett részt, mint mondta: 

Örült, hogy kiszabadult a ketrecéből.

A napokban pedig a Chelsea Virágkiállítás első napjára látogattak el együtt, amit a londoni Sulivan Általános Iskola tanulóinak egy csoportja szervezett. A királyi párt az eseményen hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis a diákok becenevekkel is felruházták őket: III. Károly király a „komposzt királya”, Kamilla királyné pedig a „méhek királynője” nevet kapta.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás